Menu 

Jeste li znali da vam dezodorans osim kao pomoć kod znojenja i neutralisanja neugodnih mirisa može poslužiti kao spas u zadnji čas u nekoliko kriznih situacija? Mi vam naravno otkrivamo sve.

Dezodorans vam može zaista biti od koristi na više načina samo je važno da naučite kako da ga koristite. Mi vam donosimo kratki vodič za upotrebu dezodoransa. Sigurni smo da će vam ovi mali saveti biti od velike pomoći.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zaustavite znojenje stopala. Dezodorans bez problema možete koristiti i za stopala, ne samo za pazuhe. Ako imate problema sa stopalima koja se previše znoje, uveče pre spavanja nanesite dezodorans i sutradan će se stopala tokom dana mnogo manje znojiti. Dezodorans možete naneti na sva mesta na telu koja se prekomrno znoje leti, ispod dojki, iza kolena pa čak i na dlanove.

Zaštitite stopala od žuljeva. Ako ste kupili nove cipele i nemate vremena da ih razgazite žuljeve ćete izbeći ako stopala namažete sa dezodoransom u stiku. Nanesite ga na sva mesta na kojima vam se obično prave žuljevi i nemate brige.

Sprečite ojed. Ako vam se unutrašnje strane butina dodiruju tokom hodanja to može biti veoma neugodno tokom velikih vrćina, može doći do ojeda i neugodnog peckanja. To ćete sve izbeći ako na unutrašnje strane butina nanesete dezodorans.

Sprečite svrab od ujeda insekata. Većina dezodoransa u sebi sadrži aluminijum koji veoma blagotvorno deluje na ujede insekata. Gotovo trenutno ćete osetiti olakšanje na mestu uboda i više vas neće svrbeti.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Odstranite lak za nokte. Ako nemate aceton, a hitno treba da uklonite lak sa noktiju to možete uraditi sa dezodoransom u spreju. Jednostavno našpricajte dezodorans na komadić vate ili direktno na nokat pa obrišite lak. Ako špricate direktno na nokat treba da budete brzi jer će se veoma brzo osušiti.

Jeste li već znali za neke od ovih trikova?

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar