Menu 

Ova kutija za vrt je divan dečiji poklon za baku ili majku za 8. mart ili rođendan. Biljčice u saksijicama spremne za presađivanje zapakovane u ukrasnu kutiju.

kutija za vrtOvo je odličan poklon za početak proleća, da uveselite vama dragu osobu. Na blogu NellieBellie su nam pokazali kako da napravite ovu kutiju.

Potrebna vam je kartonska kutija sa poklopcem bez natpisa. (Ako ima natpise nalepite preko njih sličice cveća i leptirića koje ste izrezali iz starog magazina).

Kutiju ukrasite bojama, linijama i šarama po želji i zalepite cvetić (kao na fotografiji).

Potrebno vam je 6 do 8 saksijica (u zavisnoti kolika vam je kutija), zemlja za cveće i seme za cveće (konsultujte se u cvećari koje je najbolje za ovu namenu, za rasađivanje). U saksijice stavite zemlje do pola, pa seme, pa ponovo zatrpajte zemljom (vodite se uputstvima na kartici semena).

Od komadića drveta, najbolje komadića oblica, napravite “poklopce” za saksijice. Na svakoj oblici napišite ime cveta koji ste posadili u saksiju. Možete napraviti i ukrasne nalepnice na koje biste trebali napisati sve informacije o cvetu, održavanju i presađivanju.

Šta kažete? Zar nije divan poklon?

Pročitajte i kako da napravite poklon Semenke u papiru.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar