Menu 

Ukoliko vaši klinci ni leti ne „izlaze“ iz patika sigurni smo da mirisi koji se otamo šire nisu baš ugodni. Mi vam predlažemo da napravite osveživače za patike, brzo i jednostavno.

osveživači za patike

By: A♥

Soda bikarbona je zaista pravi “upijač” neugodnih mirisa, u frižideru, mačijem pesku, a sada je možete iskoristiti i da napravite osveživač za patike vaših ukućana.

Sve što vam je potrebno za osveživač patika jesu dve stare čarape, 400 g sode bikarbone i 30-50 kapi eteričnog ulja po želji.

U sodu bikarbonu nakapajte eterična ulja (najbolje kombinacije su ruzmarin, pepermint i čajevac, ali vi možete da kombinujete po želji) sve dobro izmešajte i mešavinu sipajte u stare čarape. Pazite da čarape nemaju rupe da soda ne bi završila u patikama.

Čarape napunjene sodom bikarbonom stavite preko noći u smrdljive patike i do ujutru neugodan miris će nestati, a ostaće divne arome eteričnih ulja.

Obavezno probajte! Saznajte i “Kako da zauvek uklonite neugodan miris iz frižidera”.

Piši!
Širi dalje!

5 komentara
 1. zoran

  Smrad iz obuće možete efikasno ukloniti uz pomoć proizvoda “xsupport vrećice” em što neutrališe smrad, upija vlagu i sprečava razvoj gljivica, plesni i bakterija.
  Ove vrećice se mogu kupiti u apotekama ja sam je kupio u Subotici u apoteci Humanus kao i piramidu za neutralisanje smrada iz frižidera.

 2. Suzana Turus

  u Subotici na buvljaku postji tezga u 4 hali gde je proizvodjac nas i prodaje iskljucivo pamucne carape

 3. Abramovic Miodrag

  Gde da nadjem 100% pamucne carape,nemoguce

 4. Sandra Krkljus Petrović

  ovo je super za rolere da se povremeno osveze,za svaki slucaj

 5. Aleksandar Sajber Kurajber Nikolic

  kupite im pamucne carape,onda makar bili i u kineskim patikama nece siriti neprijatne mirise,PROVERENO

Napišite komentar