Menu 

Oni koji imaju kućne ljubimce znaju koliko čovek može da se veže za životinju i koliko ljubimac može da se smatra ravnopravnim članom porodice.

Među veoma korisnim proizvodima  za kućne ljubimce pronašli smo vam neke koje spadaju u kategoriju „zašto bi to neko kupio“.

Kolica za zlatne ribice

Kolica-ya-ribice

Da, dobro ste pročitali. Neko je došao na ideju da napravi kolica na koja biste stavili akvarijum i svoje ribice poveli u šetnju. Uz najbolju volju, svrhu ovim kolicima nismo mogli naći.

Sex igračka za pse

sex igracka ya pse

Sve što bismo rekli o ovom proizvodu bilo bi apsolutno suvišno. Ali, ako vas vaš pas redovno sramoti naskakanjem na noge prolaznika, prijatelja, ukućana, probajte, ali će vas i koštati.

Mašina za pranje…PASA?!

masina ya pranje pasa

Ove mašine verovali ili ne postoje i koriste se u gotovo celom svetu iako koštaju hiljade evra i na smrt će isprepadati vašeg ljubimca ako ga samo jednom stavite unutra.  Kupajte vašeg psa na staromodni način.

Pivo i kafa za pse

pivo

Nije da imamo nešto protiv ovih proizvoda za ljude, ali treba li zaista našim psima kafa ili pivo? Ovi proizvodi samo dokazuju koliko je daleko otišlo potrošačko društvo i kako je vreme da se nešto menja.

Mazite vaše ljubimce, hranite ih i četkajte redovno. To je sve što im treba.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar