Menu 

Ko kaže da uz malo mašte, neugledni i pomalo obični materijali ne mogu postati pravi mali „must have“ komadi za kojima će svi poludeti? Napravite nakit od onih najobičnijih gumica koje najčešće koristimo za pakovanje zimnice.

Sajt From rags to couture, kako mu i sam naziv govori (Od otpada do visoke mode) bavi se upravo time, da neugledne stvari pretvara u neodoljive komade koje bi svako poželeo da ima, a mi smo za vas odabrali ogrlicu i narukvicu napravljenu od običnih šarenih gumica.

Potrebni materijal:

 • Gumice, veličina i boja po izboru
 • Male alke
 • Klešta

nakit od gumica

Za početak, osmislite dizajn. Složite gumice na radnu površinu u dizajn koji vam se najviše sviđa. Imajte na umu da je za „karike“ od gumica manje veličine potrebno dve gumice dok je za one veće potrebno tri. Što deblju ogrlicu želite biće vam potrebno više gumica. A zatim se bacite ne slaganje karika jedne po jedne…

 1. 

gumice3

2.

gumice4

3.

gumice5

4.

gumice6

 I to je to! Sigurni smo da ćete uz malo prakse postati pravi stručnjak za nakit od gumica i da će vas prijatelji moliti da ih njih naučite. Probajte!

 

Piši!
Širi dalje!

9 komentara
 1. Zuzana Flora

  bas je umetnost

 2. Dragana Belavina

  Od gumica za tegle. Pravila sam ovakve ogrlice i narukvice kao dete, hvala što ste me podsetilii :-D

 3. Milica Mike

  napravljen od gumice za tegle

 4. काटा पोहल

  ovo obavezno isprobati

 5. Nevenka Škaro

  mnogo dobro

 6. Снежана Јовановић

  super ideja

 7. Miroslava Petkovic

  gumice za tegle

Napišite komentar

Zdravlje

Mnogo puta do sad smo pisali o lekovitim svojstvima mirisnog cimeta, a danas vam još malo pričamo njegovim beneficijama po moždane funkcije i donosimo neke zdrave recepte. Piši! Širi dalje!