Menu 

Bliži se neki važan dan u životu osobe koju jako volite? Napravite joj ovu fenomenalnu čestitku koja će jasno staviti do znanja šta prema njoj osećate jer iz nje iskače srce!

Na Miniceo blogu, gde smo pronašli ovu fenomenalnu ideju kažu da su ove čestitke sjajne za sve one romantične duše, a da biste je napravili potrebno vam je svega 20 minuta. Od materijala će vam biti potreban samo šablon, papir u boji i skalpel.

Za početak OVDE pronađite šablon i odštampajte ga. Šablon izrežite makazama pa ga prenesite na papir koji ćete koristiti za čestitku. Koristite lenjir kad budete precrtavali šablon jer sve treba da bude ravno i precizno.

pixel3

Nakon što ste šablon precizno preneli vreme je da se bacite na izrezivanje.

pixel

Skalpelom režete po linijama koje su podebljane, a ove sive treba da ostanu čitave na papiru. Dve horizontalne linije sa strana pokazuju gde bi trebalo da bude presek čestitke, a dve na vrhu srca bi takođe trebalo da savijete da bi srce lepo “iskočilo kad se čestitka otvori.

pixel2

Otvorite i zatvorite vašu čestitku nekoliko puta da vidite da li funnkcioniše kako treba. Izravnajte i izrežite tako da dobijete lep kvadrat, pa je stavite u koverat i poklonite voljenoj osobi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dečija astma je poprilično čest i neugodan problem kako za dete tako i za roditelje. Jedna od najbitnijih stvari jeste da naučite živeti sa njom, saznate sve što bi vam moglo...