Menu 

Ova divna ideja je za sve one koji već znaju heklati, a koji žele nešto posebno za dekoraciju tokom vaskršnjih praznika. Naša preporuka jeste heklani omotač za vaša jaja.

Zamislite koliko bi bili iznenađeni vaši gosti da vaš dom ukrasite jajima koja su umotana u divne heklane omotače i koja ste povešali po vašem domu ili na jednu grančicu koja krasi vašu vaskršnju trpezu? Ovu divnu ideju pronašli smo na LVLY blogu i jednostavno nas je oduševila.

Odmah ćemo vam reći da je ovaj post namenjen svima koji su do sad pokušavali heklati i koji znaju osnove jer vam mi donosimo samo šablon po kome ćete heklati vaše omotače za jaja.

jaje

Sve što vam je potrebno jesu jaja iz kojih ste ispustili žumance i belance, konac za heklanje i tanka ukrasna vrpca.

Pogledajte šablon i krenite sa heklanjem.

sablon

Omotač heklate iz dva dela i spajte ih u poslednjem prikazanom redu gde su nacrtane strelice. Jaje ubacite u omotač pre nego ga spojite.

patroon-paasei1

Kad ste spojili heklanje na vrhu uz pomoć igle i konca prišijte i malo petlju napravljenu od ukrasne vrpce pomoću koje ćete jaje obesiti na željeno mesto za ukras.

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Mihajlo Klajner

    r

  2. Mihajlo Klajner

    ne farbam jaja, neka drugi farbaju, hr

Napišite komentar

Zdravlje

Način na koji kucate po tastaturi ne otkriva samo koliko ste vešti kad je u pitanju rukovanje računarima već otkriva i mnoge tajne vezane za vaš mozak. Grupa naučnika iz Masačuseca...