Menu 

Jeste li iakd čuli za Pavlova, čoveka koji je dresirao pse tako što im je stavljao ogrlice koja bi ih “šokirala” svaki put kad urade nešto što ne bi smeli? Upravo po tom principu radi narukvica Pavlok koja će vam pomoći da se rešite loših navika pomoću ni manje ni više nego elektrošokova.

Pavlok je narukvica koju je dizajnirao Maneesh Sethi, a pomoću koje ćete se zasigurno brzo i efikasno rešiti svojih loših navika, naravno ukoliko istrajete. Priča se da je Sethi na ovu ideju došao nakon što je angažovao devojku koja će ga ošamariti svaki put kada se uloguje na Facebook jer je smatrao da je njegovo korištenje ove društvene mreže preraslo u jedan oblik zavisnosti.

Pavlok narukvica umesto šamara koristi elektrošokove koji vas odvraćaju od navika za koje vi smatrate da su loše, a koliko je uspešna ova ideja govori i podatak da je već udvostručila uloženi kapital od 50,000 dolara.

Kad su u pitanju te loše navike elektrošok možete dobiti svaki put kad pošaljete poruku bivšoj ljubavi, kad uđete u McDonalds, a može služiti i kao podstenik da uzmete lekove, te da ne sedite za računarom duže od 30 minuta u komadu.

pavlok

Kako ova narukvica zaista radi?

Pavlok narukvica se putem bluetootha povezuje sa raznim aplikacijama i poseduje GPS sistem koji prati vaše kretanje i pohvaliće vas recimo kada uđete u teretanu. Elektrošokovi se mogu podešavati te ih možete dobijati u obliku vibracije ili zvučnog obaveštenja. Kad su u pitanju rezultati, stručnjaci kažu da se loših navika na ovaj način možete rešiti za čitavih 30 dana, najviše 66.

Imate li vi navike kojih biste se rado rešili? Pogledajte Pavlok na delu.

Sviđa nam se
Autor
Pavlok – narukvica koja vam pomaže da se rešite loših navika
Datum
Ime
Pavlok - vaš lični elektrošoker protiv loših navika
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Milos Ciric

    Ako volite dobro zezanje na racun estrade i idiotskih tekstova, ovo je stranica koju treba da lajkujete Jebem ti majku

Napišite komentar