Menu 

Bestseler holandskog autora Hermana Koha, The Dinner nazvan je internacionalnim fenomenom jer je doživeo neverovatan uspeh, preveden je na 21 svetski jezik, a samo u Evropi dostigao je milionski tiraž.

Ovo je mračna, napeta i nadasve kontroverzna priča o dve porodice koje se bore da donesu najtežu odluku u svojim životima, a sve u toku jedne večere.

vecera

Letnje veče u Amsterdamu, dva para se sastaju u jednom finom restoranu na večeri. Iza ukusnih zalogaja, kurtoaznih osmeha i neobavoznog razgovora kriju se grozne reči koje moraju biti izrečene i sa svakim sledom jela i svakim usiljenim osmehom situacija postaje sve napetija.

Oba para imaju petnaestogodišnje sinove udružene u jednom grozom činu koji je srušio njihove bezbrižne svetove i narušio porodični mir.

Kako večera odmiče uljudnost nestaje, prijateljstvo se raspada, a nama postaje jasno šta su sve ljudi spremni učiniti da zaštite one koje vole.

Britko napisana priča ovog neverovatnog naratora sigurni smo da će biti tema mnogih večera . Pisac je na tapet stavio sve, od roditeljskih vrednosti do ljudske zaluđenosti političkim ubeđenjima. Ovaj roman otkriva tamnu stranu otmenog društva i postavlja pitanje šta bi svako od nas bio u stanju uraditi suočen sa nezamislivom tragedijom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar