Menu 

Zepter je u svetu  kulinarstva ime koje svi izgovaraju sa strahopoštovanjem. Ono je sinonim za kvalitet, ali i za visoke cene.

S godinama je Zepter pored posuđa u svoju ponudu uvrstio i mnoge druge proizvode kao što su mikseri, grejne ploče, sokovnici, kafe aparati…

Nama je za oko zapao jedan relativno novi proizvod, a reč je o posudi za višenamensko kuvanje. Može da se koristi za grilovanje, pečenje, mesa, povrća, pizze, kolača pa čak i hleba.

Ova više namenska posuda je veoma jednostavna za rukovanje i održavanje, a napravljena je za sve koji vole uživati u hrani u svojim kućama ili napolju na izletima ili kampovanjima.

Ovo je moderna verzija čelične tave,  a sjajna je za pripremanje dijetalnih jela jer nam nije potrebna masnoća za pripremu jela. U njoj možemo pdgrejavati, odleđivati ili održavati temperaturu gotovog jela.

Nelepljiva površina napravljena je od ultra snažnog titanijuma i može trajati i do 40 puta duže od običnih nelepljivih materijala.

Veoma je štedljiv jer radi na plin i ne zauzima mnogo prostora. Ručke su mu uvek hladne i nema bojazni od opekotina pri prenošenju.

Ova posuda je savršena za one koji ne vole stvaranje pare i mirisa za vreme kuvanja.

Foto: www.zepter.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Postoje sasvim jednostavni načini da poboljšate zdravlje i podignete raspoloženje, a za njih vam nisu potrebne niti velike količine novca, niti posebni preparati, koje je teško pronaći. Evo nekoliko naših...