Menu 

Priča o dečaku koji je pune dve godine puštao kosu, zbog čega su ga vršnjaci zadirkivali, a sve da bi je na kraju donirao za obolele od raka nas je zaista dirnula do suza. Upoznajte malog dobrotvora Christiana McPhilamya.

Pre nešto više od dve godine Christian je odlučio da pusti kosu zbog čega su ga često nazivali devojčicom i zadirkivali, ali to ni jednog trenutka nije poklebalo ovog divnog dečaka u njegovoj nameri jer je on imao posebnu misiju, a to je da nakon što poraste donira svoju kosu da bi se od nje napravile perike za decu obolelu od raka.

Christian je sa šest godina na televiziji video reklamu bolnice St. Jude i tog trenutka odlučio da želi puštati kosu. Ovaj hrabri dečak kaže da su ga mnogi vršnjaci nazivali devojčicom i da se zbog toga osećao loše, ali ni jednog trenutka nije razmišljao da se ošiša. Čak su i mnogi odrasli pokušali da ga nagovore da se ošiša, ali nakon što bi im objasnio zbog čega pušta kosu obično bi se posramili i izvinili.

Sve što mi želimo reći, jeste da Christian treba da bude ponosan na sebe i da treba da nam bude primer kako za dobročinstvo nije potrebno biti imućan.

kosa2

kosa3

kosa4

Bravo Christiane!

Izvor: BoredPanda

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. stranac

    Sta reci nego Bravo za tu porodicu koji su tako vaspitali to dete a dete je dusica koja misli na drugu decu, svaka cast.

Napišite komentar