Menu 

Za vas smo pronašli mnoštvo fenomenalnih i sasvim jednostavnih ideja kako da ukrasite svoje čarape i dokolenice.

1. Dinosaurusi

carapice prepravljanje1

Čarapice razrežite makazicama, izrežite „kršljušti“ dinosaurusa od filca, poredajte duž rasečenog dela i ušijte. Preslatko, zar ne?

Izvor: HappyTogetherCreates

2. Valovi

carapice prepravljanje2

Obične dokolenice možete ukrasiti tako što im na vrhu ušijete čipkani ili neki drugi materijal u valovima. Može i više različitih trakica u slojevima.

Izvor: ElizabethKartchner

3. Sudar boja

carapice prepravljanje3

Dečije čarapice možete prepraviti i na ovaj način. Trebaju vam samo svetle čarapice, markeri u boji i alkohol. Zategnite čarapice preko čaše, šarajte ih flomasterima, pa boju razmažite natapajući čarape alkoholom uz pomoć štapića za uši ili sprej boce. Ostavite da se osuše.

Izvor: JugglingWithKids

4. Biserčići

Fashion Mode Styling Outfit DIY

Na čarape, grejače za noge ili dokolenice biserčiće možete ušiti, zalepiti ili dodati, kao na ovoj slici, uz pomoć kaiščića.

Izvor: Fashion.onblog

5. Natkolenice i mašnice

carapice prepravljanje5

Najjednostavniji i najlepši, romantični ukras za vaše jednostavne natkolenice su dve obične mašnice, koje možete prišiti samo uz pomoć igle i konca.

Izvor: WeHeartIt

6. Kombinacije

carapice prepravljanje6

Na dokolenice možete dodati mnoštvo komada materijala – od čipke, preko vune, do komada stare karirane košulje. Razbudite maštu.

Izvor: Ohreneedesign

7. Retro čarape

carapice prepravljanje7

Ogrnite vaše gležnjeve ovim zanimljivim krznom. Napravite ih od starih dodataka od veštačkog krzna za kapute i dodajte na čarape.

Izvor: Pinterest

8. Srce po srce

carapice prepravljanje8

Baš jednostavna ideja! Samo na svaku čarapicu, na mestu na kom vi želite ušijte po jedno srce od filca.

Izvor: Caughtonawhim

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Kiseljak, loboda ili riđan je veoma delikatna biljka koja fenomenalno paše u supe, soseve i salate. Trenutno je na vrhuncu sezone i zato naučite kako da je pripremite, kupite i čuvate.