Menu 

Uzak struk uz raskošne obline u predelu kukova i grudi je oduvek bio simbol ženstvenosti i žene su spremne na mnogo toga da bi postigle upravo taj ideal lepote i senzualnosti. Jedan od poslednjih trendova jeste trening koji uključuje nošenje posebnog korseta, a proslavila ga je poznata starleta Kim Kardashian.

Sužavanje struka korsetom bilo je veoma popularno u Viktorijansko doba kada je uzak struk bio simbol ženske lepote, a u poslednje vreme se ovaj trend vratio i sve je više žena koje na bilo koji način žele suziti struk. To je otišlo toliko daleko da postoji hirurški zahvat pomoću kojeg se ženama uklanjaju rebra da bi dobile uži struk. Ako vi ipak ne želite ići toliko daleko onda možete isprobati ovaj posebni režim koji uključuje nošenje koresta, redovno vežbanje kao i redukovanu ishranu.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na tržištu se mogu kupiti posebni korseti napravljeni od lateksa koji sužavaju struk i ispravljaju držanje, a posebne termo čestice koje se u njemu nalaze podstiču topljenje masnih naslaga baš u tom predelu tela kroz znojenje. S druge strane, zbog nošenja korseta ćete moći uneti znatno manje hrane u organizam nego što to obično činite što će dovesti do toga da jede manje, ali nešto češće obroke.

Nakon završetka ovog procesa trebalo bi da se vaš oblik tela trajno promeni, ali je disiplina i detaljno praćenje programa neophodno. Zdrava ishrana, redovna vežba i nošenje posebnog korseta će sigurno dati željene rezultate.

Za početak treba da se priviknete na nošenje korseta što neće biti ni malo jednostavno. Za početak ga nosite samo nekoliko sati dnevno pa postepeno produžite vreme nošenja sve dok ne uspete izdržati u njemu ceo dan. U početku korset nemojte previše zatezati već to takođe radite postepeno. Sužavajte korset u skladu sa napretkom koji osećate, poenta je da vam mora biti uzak i čim osetite da vam je poprilično komotno zategnite korset za jedno kopčanje.

korset

Ako želite da se posvetite ovom programu onda treba da na pravi način vodite račun o korsetu. Perite ga isključivo na ruke da vremenom ne bi izgubio oblik i rastegnuo se i redovno ga zračite na svežem vazduhu jer ćete se ispod njega zaista mnogo znojiti.

Kad je u pitanju ishrana nećemo vam reći ništa novo, jedite dobro izbalansirane obroke, koji sadrže proteine, ugljene hidrate u nešto manjoj meri kao i povrće. Izbacite šećer, slatkiše, nezdrave sokove i smanjite industrijski prerađenu hranu.

Vežbajte najmanje tri puta nedeljno po sat vremena i posavetujte se sa trenerom da vam pokaže kombinaciju kardio i vežbi za oblikovanje svih delova tela.

 

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Sandra

    Jel mozete da mi predlozite gde mogu nabaviti taj korset?

Napišite komentar