Menu 

Želite se osećati ugodno, sigurno u sebe i izgledati mršavije? Za početak odaberite pravi brushalter.

Brushalter ne služi samo da bi nam grudi izgledale lepše. Pravi brushalter može nam popravitti držanje, povećati nam samopouzdanje i vizuelno smanjiti nekoliko kilograma, samo treba izabrati pravi.

Brushalter kakvog danas poznajemo i koristimo, svetu je predstavljen 1900. godine, a već 1907. se prvi put pojavio u popularnom modnom magazinu Vouge. Još otada žene širom sveta koriste brushaltere da bi im grudi izgledale lepše. Poznato je su u davna vremena brushalteri i korseti bili napravljeni kao male sprave za mučenje, a žene su u njima mogle jedva da se kreću i dišu. sve u službi lepote.

Kako izabrati pravi brushalter?

s su brushalteri napravljeni od prozračnih materijala, a u nekim slučajevima i memorijske pene koja daje prirodan oblik grudima.

Kako kupiti pravi brushalter?

Idealni, pravi brushalter se ne kupuje bez probavanja, to je jedna od onih stvari pri čijoj kupovini možete probati desetke dok ne nađete onaj savršeni. Ako vam je grudnjak u bilo kojem delu preuzak, stišće vas, žice vas žuljaju, grudi vam ispadaju, ili ako je previše labav, tražite dalje.

Neka naučna istraživanja su pokazala da neodgovarajući brushalter može proizvesti i zdravstvene probleme kao što su bol u leđima , prerano opuštanje grudi i abrazivnost kože, a sve to zbog preuskih naramenica i loše potpore. Čak se veruje da preuski brushalteri mogu izazvati gljivičnu infekciju ispod grudi, zato pazite šta kupujete. Statistike kažu da čak 80 odsto žena nosi krivu veličinu brushaltera, zato kad odete u prodavnicu sa donjim vešom tražite profesionalnu pomoć i odredite svoju pravu veličinu.

Pravi brushalter ne samo da će vam pomoći da se osećate ugodnije nego će vam vizuelno smanjiti i do 5 kilograma. Sjajno zar ne?

Savet: veiličinu brushaltera trebalo bi da određujuete jednom godišnje jer hormonalne promene u telu uzrokovane trudnoćom ili bolesti mogu promeniti i veličinu vaših grudi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Učinite da vam vaša salata bude pravo super oružje prepuno moći za usporavanje starenja i divnih aroma – dodajte joj rukolu. Piši! Širi dalje!