Menu 

Svaki brak ima svoje uspone i padove, ali šta kada je padova previše? Kako da znate da li je došlo do nevernosti u braku?

Osećate da nešto više ne “štima”, da nešto ne ide kako treba? Ne mora to odmah da znači da vas suprug ili supruga vara. Ali, evo znakova na koje treba da pripazite. Naravno, razgovor je uvek najbitniji. Morate ga naterati da se suoči sa problemom. I ako nevera postoji donesite odluku, da li “brod” vredi i da li ga želite spašavati ili uzimate čamac i plovite sami dalje.

nevernost

Otvoreni znaci

Ako vam muž govori da vas više ne voli i da nije srećan u braku to je najčešće znak da postoji neko drugi. Prema mnogim psiholozima ovo je najčešći znak nevere. Ne terajte nikoga, pa ni sebe, da vodi život u nesrećnoj zajednici.

Promene u izgledu

Pozitivne promene u ponašanju i izgledu, pevušenje, pa i promena stila, farbanje kose, sređivanje, intenzivnije vežbanje mogu takođe biti znak nevernosti. To su znaci neverničke zaljubljenosti. On verovatno želi da zadivi nekog drugog.

Novac i misterioznost

Finansijsko stanje vam se promenilo. Primetli ste da novac brže nestaje sa zajedničkog računa, da suprug više troši. Ili se dogodilo da je njegov računar odjednom zaštićen šifrom? Ili ste primetili da tiho i krišom razovara na telefon? Sve to mogu biti znaci neverstva.

tajno telefoniranje

Čudni izostanci

Sve češći prekovremeni rad i sitne laži? Nervoza i ignorisanje supružnika, pa često i dece? Neobjašnjivi poslovni put? Sve su to čudni znaci na koje treba pripaziti.

Ne želite da se vrtite u krug. Upamtite da je važno da otkrijete neveru i zbog sebe i zbog supruga. Takav život ne vodi ničemu lepom. Morate se suočiti i biti iskreni jedno prema drugome. Otvoren razgovor bračnih supružnika obično donese neko rešenje. Naravno, sve to zavisi od vaših stavova prema neveri.

Da li biste je oprostili? Pročitajte i .

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar