Menu 

Jeste li već došli u tu fazu da vaše dete prevrće očima na svaki poklon koji mu kupite i šta god mu poklonite jednostavno nije dovoljno dobro? Ove godine budite na vrhuncu zadatka i vašem tinejdžeru poklonite nešto što će ga oboriti s nogu, a vas ponovno svrstati među cool roditelje. Mi vam donosimo listu poklona koji će se zasigurno svideti čak i tinejdžerima.

Svi roditelji znaju da je deci veoma teško kupovati poklone kada dođu u određene godine, kada im ništa što se vama sviđa jednostavno nije dovoljno dobro. Ako želite vašem detetu kupiti poklon koji će ga oboriti s nogu nećete pogrešiti ako odaberete bilo koji sa naše liste.

Olovka za 3 D štampanje

3 D štampanje je jedan od poslednjih tehnoloških otkrića i njime su svi očarani. Pošto je 3 D štampač apsolutno nedostupan nama običnim smrtnicima poklonite vašem detetu sasvim dostojnu zamenu, olovku za 3 D štampanje koja će dete oduševiti, a vas neće učiniti siromašnim.

Majice sa natpisima

Majice sa natpisima koji izgledaju kao štamparska greška su apsolutni hit među tinejdžerima, proguglajte malo i pronađite ono što mislite da bi se vašem pubertetliji najviše svidelo i kupite. Zamislite samo da kupite vašem tinejdžeru komad garderobe koji će mu se zaista svideti?!

Laptop za tinejdžere

Ako planirate potrošiti nešto više novca onda kupite novi laptop, ali pazite da bude dovoljno veliki da dete može gledati klipove i filmove, ali opet dovoljno mali da ga jednostavno mogu nositi gde god požele. Acer ima novu seriju baš takvih laptopa koji nisu preterano skupi, a sigurno će zadovoljiti potrebe vaše dece.

Prezervativi

Ako na šaljivi način želite podstaći vašeg tinejdžera da praktikuje siguran sex onda mu u novogodišnju čarapu stavite pakovanje šarenih prezervativa. To može biti i pravi način da srušite barijeru između vas i deteta i da stvorite neki otvoreniji i bliskiji odnos.

Lampe u obliku gumenih medvedića

Na tržištu su se pojavile fenomenalne stone lampe u obliku gumenih medvedića koje će oduševiti apsolutno svakoga, i one najizbirljivije. Možete ih kupiti putem interneta za nešto manje od 30 dolara. Ako se dete sledeće godine seli i odlazi na fakultet onda je ovo zaista savršen poklon.

Vodotporni zvučnik

Deca bez muzike ne idu ni u kupatilo i zato je vodotporni zvučnik savršen novogodišnji poklon. Moći će ga koristiti naredno leto na plaži ili ispod tuša.

Šta ćete vi pokloniti vašem pubertetliji ove godine?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar