Menu 

Pošto Uskrs svake godine dolazi na proleće, možda bi ove godine vašim klincima mogli organizovati posebnu uskršnju zabavu u kojoj će uživati sa vsojim drugarima i porodicom. Mi, naravno imamo nekoliko sjajnih predloga.

Klasična porodična okupljanja uz bogatu trpezu deci mogu biti poprilično dosadna zato se ovog Uskrsa potrudite i pripremite im posebnu uskršnju zabavu. Sigurni smo da će biti oduševljeni. Samo da vas posluži vreme.

Zabavne igre

Ako vaše dete na zabavama najviše voli da igra društvee igre onda osmislite neke posebne, inspirisane ovim praznikom. Organizujte potragu za uskršnjim jajima, napravite posebne uskršnje slagalice, a možete organizovati i dodavanje sa jajetom (kome ispadne taj ispada iz igre) ili trkanje noseći u ustima jaje u kašici. Zaista je mnoštvo sjajnih ideja vi odaberite one za koje mislite da bi se vašem detetu najviše svidele.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Izrađivanje zabavnih predmeta

Nabavite sav potreban materijal i oganizujte izradu predmeta vezanih za Uskrs, uskršnjih korpica, zabavnih zečeva od papira, ukrasa. Evo samo neke od ideja koje smo za vas pisali: “Origami uskršnja korpica”, “Brza uskršnja dekoracija – upleteno pile”, “Lampa – uskršnji zec”.

Uskršnji recepti

Za posebnu zabavu naravno će vam biti potrebna i posebna hrana, a među našim receptima pronaći ćete neke od sjajnih ideja za prikladne uskršnje grickalice “Dva jednostavna i zabavna uskršnja recepta”, “Fenomenalni zečići od čokolade”.

Pokloni i nagrade

Da mali gosti ne bi kusvojim kućama otišli nezadovoljno obavezno pripremite i male nagradice kao zahvalnicu što su došli i učestvovali u tom posebnom danu. Nemojte preterivati s apoklonima, neka to budu simaptične sitnice koje sva deca vole, čokoladna jaja, čokoladni zečići i ne zaboravite vaskršnja farbana jaja. Poklone možete zapakovati na sledeće načine : “Papirni zečevi puni slatkiša”, “Zečevi punjeni bombonama”.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar