Menu 

Jeste li znali da se početkom septembra obeležava svetski dan baka i deka? Bez obzira što ste ga možda propustili, naknadno možete napraviti nešto posebno te bakama i dedama svoje dece poslati jedan veliki zagrljaj. Bukvalno.

Zamislite da na adresu vaših roditelja stigne koverat sa zagrljajem unučeta? Na blogu Paigingsupermom blogu su smisli način kako da to realizuju. Ideja je više nego jednostavno izvodiva, a sigurni smo da će bake i dede biti više nego oduševljeni.

Sve što treba da uradite jeste da pronađete ukrasni papir, veličine da dete može da raširi ručice po celoj dužini papira.

Stavite papir na pod, recite detetu da legne pa napravite konture raširenih ručica i glave.

zagrljaj2

Izrežite vaš zagrljaj i nalepite ruke sa strana, a glavu na vrh, sa zadnje strane koverte u koju ste spremili posebnu čestitku za baku i dedu. Ručice presavijte prema napred i pričvrstite za prednju stranu koverte. Baš kako što je prikazano na fotografijama.

Sledeće što treba da uradite jeste da se zaputite do prve pošte ili do vrata bake i dede i predate im ovaj sjajni poklon.

Šta mislite da li bi se obradovali?

Sviđa nam se
Autor
Zagrljaj za bake i deke
Datum
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mnogo puta do sad smo pisali o lekovitim svojstvima mirisnog cimeta, a danas vam još malo pričamo njegovim beneficijama po moždane funkcije i donosimo neke zdrave recepte. Piši! Širi dalje!