Menu 

Dosada. Svi je mrzimo. Ali, lako ju je “ubiti”. Pogledajte predloge sa kojima više nikada nećete reći da vam je dosadno.

biciklPravac u šumu. Biciklom, pešice, sa ruksakom ili bez – šuma vas čeka. Najlepša je u proleće i kada je sneg “obuče” u belo odelo. Odvažite se na put sami ili pokupite prijatelje i upijajte čist vazduh.

Organizujte piknik u praku ili u svom dvorištu. Pozovite prijatelje poznanike, neka svako ponese mini piknik korpu, dekice i stari tranzistor. Što da ne?! Neka to bude vaša retro zabava.

Priredite zabave sa hranom. To može biti dan razmene keksića: svako mora doneti svoje vanilice, medenjake i slične slastice i razmeniti ih sa drugima. Tema može biti i razmena jestive kreativne hrane ili jela, koja ste napravili, a da vas nisu izašla skuplje od 5 evra.

Okupite prijatelje i organizujte karaoke veče sa pesmama sa karaoke YouTube kanala. Malo grickalica, osvežavajuća pića, dobro društvo i zabava je zagarantovana.

piknik1Volontirajte. Bilo da je reč o nekom eko udruženju ili pomoći osobama sa invaliditetom, osećaćete se bolje, a nekome će vaša pomoć mnogo značiti. Pored toga, možete volontirati u pozorištu ili u nekoj kulturnoj instituciji.

Veče društvenih igara je uvek pun pogodak. Posavetujte prijatelje neka svako donese svoju omiljenu igru i podelite ekipe. Na kraju sve možete “začiniti” igrama asocijacija.

Izdvojite jedno veče samo za cure. Napravite specijalni koktel, zagrejte se za veče spremajući se za izlazak zajedno. Provedite noć u ludom provodu u omiljenim klubovima.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar