Menu 

Prijatelju stiže rođendan i zakazao je slavlje, ali vi sve to “minirajte” i pripremite mu iznenađenje života – rođendansku zabavu koju neće zaboraviti.

Klasični pokloni su, pa, i suviše klasični. Poklonite prijatelju ovaj put za rođendan zabavu iznenađenja. Zaista nije teško. Čak možete na prevaru njegovu zabavu premestiti na drugu lokaciju. Opcija je mnogo, ali treba vam dobra ekipa pomoćnika. Ali, ako niste neko ko zna dobro da čuva tajne onda ovo nije projekat za vas. Zamislite da je ovo vaša uloga života i važno je da je svi odigrate kako treba.

Ali, kako pripremiti ovakvu rođendansku zabavu?

rođendansku zabavuNajvažnija je lokacija i ekipa vernih prijatelja spremna na čuvanje tajni i dobru organizaciju. Izberite i temu zabave – nešto što je u duhu slavljenika. Ako je informatičar neka to bude šmokljanska zabava, ako je sportista neka sve bude u tom duhu, možete svi obući neke sportske dresove različitih klubova, … Ideja je svakako mnogo. Kada je u pitanju lokacija najbolji izbor je kuća (vaša ili čak kuća slavljenika) ili kafe bar ili restoran u koji svi često zalazite, poznajete konobare, pa možda i vlasnika. Tako je sve lakše dogovoriti. U svakom slučaju treba vam “čovek zvani diverzija”. Reč je o osobi, koja zna da čuva tajnu, a koja će da zamajava slavljenika i skreće mu pažnju da vi možete mirno da sve isplanirate.

Ukoliko želite da “ukradete” zabavu, premestite sve što je slavljenik već pripremio na drugu lokaciju. “Prijatelj diverzant” tu treba da odigra glavnu ulogu.

Hrana, piće i dekoracija

Dekoracija bi trebalo da bude u skladu sa temom (sportista – dresovi, lopte, pištaljke; pevač – mikrofoni, možda i karaoke veče, malo “estradne” note, ….). Hranu izaberite na osnovu želja slavljenika i njegovih gostiju. Možete mu naručiti i neku tortu sa otkačenim porukama i slično. Što se tiče pića, tu su vam vrata otvorena. Preporuka je – uvek zabavna posuda sa punčom.

rođendansku zabavu

Pozivnice

Pozivnice možete odštampati i tajno podeliti, napisati rukom šašave poruke ili, najlakše, kružnom porukom putem društvenih mreža pozvati ljude na zabavu sa naglaskom da se radi o tajnoj zabavi i da nikako ne smeju da se “izlete” pred slavljenikom. (Naravno, pazite koga pozivate. Ne želite da na zabavu dođe neko koga slavljenik baš i ne obožava).

Zabava

Bitan je pravi odabir muzike, koja odgovara slavljeniku, ali i gostima. Možete čak organizovati karaoke ili zamoliti svakog gosta da pročita na podijumu na mikrofon neku poruku za slavljenika. Ne brinite mnogo oko detalja. Ne zaboravite osnovno i verujemo da će vaš prijatelj ceniti vaš trud.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar