Menu 

Autor popularnih bestselera „Beležnica“ i  „Brod u boci“ iznenadio je javnost novom knjigom pod nazivom „Utočište“, a u našim knjižarama će se moći naći od 22. aprila.

 

Ovo je, očekivano, ljubavna knjiga začinjena elementima trilera kroz koju pisac istražuje posledice ljubavi koja se pretvorila u zlo. U centru priče je žena koja mora naučiti da veruje da bi ponovo volela.

utociste

Kejti je tajanstvena mlada žena čiji dolazak u Severnu Karolinu izaziva znatiželju kod lokalnih stanovnika kojima se budi znatiželja i žele saznati sve o Kejtinoj prošlosti. Veoma povučena, Kejti čini sve da bude na distanci i da ne stvara lične odnose sa stanovnicima gradića Sautport, ali protiv svoje volje ipak uspostavlja blizak odnos sa dvoje ljudi, udovcem Aleksom i komšinicom Džo. Kejti se celo vreme bori sa mračnom tajnom koju krije i prošlošću koja je progoni. Ova knjiga donosi nam tajanstvenost, ljubav, intrigu i suočavanje mlade žene sa životnim odlukama i raskrsnicama pred koje je život stavlja.

Po ovoj knjizi u Americi je već snimljen i istoimeni film.

Nikolas Sparks je jedan od omiljenijih pripovedača današnjice, napisao je osam knjiga koje su štampane u preko 50 miliona primeraka, na preko 40 jezika. Verujemo da ćete i ovu najnoviju čitati u dahu.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar