Menu 

Moramo primetiti da zima nije godišnje doba u kome možemo poskazati svoj stil oblačenja na najbolji mogući način jer uglavnom pazimo na to da nam bude toplo i udobno. Ipak, postoji nekoliko modnih detalja koji će vas zagrejati, a pri tom će vašu odevnu kombinaciju podići na sasvim novi nivo.

Na Njujorškoj nedelji mode su predstavljeni komadi odeće i aksesoari koji zimsku kombinaciju mogu učiniti neodoljivom i šik. Ako volite biti u trendu onda morate nabaviti neke od ovih komada koje ćemo vam danas predstaviti.

Pončo i plašt

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ove zime ako želite biti u trendu onda morate imati ber jedan pončo ili plašt koji će vašem izgledu posebnu dozu drame, volumena, teksture i stila, pored toga što će vas zagrejati. Ako nosite neki od ova dva komada ostatak garderobe treba da bude jednostavan, uzak, ravnih linija.

Rukavice

????????????????????????????????????????????????????????????????????

Da vam rukama nikada ne bi bilo hladno, a da pri tom izgledate kao dama uvek prilagodite dezen rukavica celokupnoj odevnoj kombinaciji. Nabavite rukavice jarko crvene boje sa kojima ćete podići tamnu odevnu kombinaciju, a trenutno su najmodetrnije rukavice na tufnice za one smelije dame.

Dekica kao šal

blanket

Foto:http://www.stylelist.com

Ove zime su veoma popularni šalovi koji podsećaju na toplu dekicu uglavnom kariranih dezena. U nedostatku ideja, obucite neku jednostavnu kombinaciju, ogrnite se ovakvim šalom i sigurno ćete biti primećeni.

Kape

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Poigrajte se vašim izborom tople zimske kape čak i ako ste u zrelijim godinama. Odaberite neku jarkih boja sa velikom pufnicom na vrhu, a u trendu su i one sa životinjskim motivima, tako možete naći kape sa likom pande, sove, rakuna… Pustite mašti na vlolju i razveselite i sebe i druge svojom zimskom odevnom kombinacijom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Boza je vrlo zanimljivo, osvežavajuće piće, koje svoje korene vuče još iz Otomanskog carstva. Saznajte kako bozom možete ojačati imunitet, a možda i povećati grudi. Piši! Širi dalje!