Menu 

Juče je zvanično, kalendarski nastupila jesen, a to se može primetiti i po nešto nižim temperaturama iako sezona kiša još nije počela. To što je stigla jesen nikako ne znači da treba da se zatvorite u kuću i vežbate isključivo u zatvorenim prostorima. Donosimo vam nekoliko sjajnih načina kako da unesete dašak zabave u vašu jesenju fitnes rutinu.

Veoma je važno da vežbanje postane deo vašeg životnog stila i da ga ne vezujete za neko godišnje doba. Vežbati napolju možete bez ikakvih problema čak i zimi, a to je sjajan način da razbijete rutinu i da postavite sebi neki novi izazov.

jesen2

Budite kreativni. Sledeći put kad izvedete dete u šetnju poslužite se raznim čudima koja se obično nalaze na dečijem igralištu i iskoristite ih za vašu dnevnu fitnes rutinu. Iskoristite ljuljaške, penjalice i budite aktivni bez obzira na to što će vas možda ostale mame gledati kao da ste s Marsa pali.

Obucite se u skladu s vremenom. Čim padnu temperature veoma je važno da se budete prikladno obučeni. Fitnes stručnjaci kažu da bi se za vežbanje napolju trebali oblačiti kao da je napolju 10 stepeni toplije od stvarnog vremena. Isto tako, oblačite se slojevito tako da se možete skinuti kad se zagrejete, ali i da se možete obući kad završite sa vežbanjem.

Ostanite motivisani. Svakodnevno si postavljajte nove ciljeve koje treba da postignete da biste ostali motivisani tokom hladnijih dana. Najlakše se zamotati u dekicu igledati filmove, neka vam jedan od izazova bude da celu jesen i zimu ostanete aktivni.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar