Menu 

McDonald’s, jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane na svetu je veoma često na udaru pobornika zdrave hrane. Često ih optužuju da hrana koju poslužuju u svojim restoranima nije ni malo zdrava te ih kritikuju zašto ne objave tačan spisak sastojaka koji se kriju u njihovim proizvodima. Sve to, ponukalo je McDonald’s da objavi video koji prikazuje tačnu pripremu jednog od najpopularnijih jela koja se tamo služe, McNuggetsa.

U poslednjih nekoliko dana ponovno se pokrenula antikampanja kad je u pitanju McDonald’s i hrana koju služe pa su čelnici odlučili da objave video koji otkriva šta se to tačno nalazi u popularnim “nagetsima”.

Prema ovom videu, u nagetsima se stvarno nalazi pileće meso, a ne neke čudne mešavine kako se ranije spekulisalo. Kako vidimo nema ni one čudne roze smese koja podseća na slinu, a nema ni kokošijih nožica, perja i kljunova.

Bez obzira na sve, činjenica jeste da McDonald’s ne može pobesiti u ovoj igri te da će ovaj potez mnogi okarakterisati kao potez očajnika da se privuče što više novih ili da vrate stare mušterije.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pravo pitanje je da li ćete vi nakon pogledanog videa otići i naručiti 20 “nagetsa” sa slatko kiselim umakom? Jesu li i vas pridobili ili se i dalje držite principa da ne jedete njihovu hranu?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar