Menu 

Želite savšene lokne? Svečane valove u kosi? Idealnu frizuru za Novu godinu? Donosimo uputstva i video kako da napravite jednostavno i na neobičan način divnu frizuru.

savršene loknePotreban vam je stari magazin (masni papir) i ukosnice. Kosu operite i počeljajte. Potrebno je da vrhovi budu malo vlažni. Od nekoliko listova magazina pravite dugački “vikler”. Broj listova birate u zavisnoti od toga koliko krupne lokne želite. Urolajte listove u cevčicu, pa je na pramenu kose upotrebite kao vikler, ali namotavajte kosu duž improvizovanog viklera. Da biste ga pričvrstili jedan kraj savijte i pričvrstite ukosnicom. Možete saviti i drugi kraj ukoliko se plašite da će vam se kosa odmotati.

Ostavite nekoliko sati da se kosa u potpunosti osuši i uklonite cevčice/vikelere/magazin. Detaljnije pogledajte u videu:

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Jeste li ikad čuli za potočarku, biljku sitnih zelenih listova koja raste u vodi, pomalo je biberastog ukusa i kao stvorena je za sveže salate i hrskavi dodatak mnogim jelima? Ako niste, oda ste na...