Menu 

Ako je vama bliska osoba nedavno postala majka onda je vrlo verovatno da je sva njena pažnja usmerena na bebicu, presvlačenje i dojenje. Donosimo vam nekoliko sjajnih predloga šta da tokom praznika poklonite dojiljama.

Kada žene postanu majke njihova interesovanja se ne menjaju drastično, one su još uvek one iste osobe koje ste poznavali i ranije, ali da bi ponovno bile one strare treba da prođe malo vremena, da beba uđe u rutinu, da nemaju problema sa dojenjem, da spavaju. Ako poznajete neku majku koja je nedavno rodila i koja doji svoju bebu, poklonite joj nešto od stvari koje će joj biti od velike koristi da što bolje savlada ovu veštinu.

Posudice za zamrzavanje mleka

tray

Majčino mleko se može zamrzavati i u zamrzivaču može stajati i po nekoliko meseci. Vašoj drugarici, sestri ili supruzi kupite posebne posudice za zamrzavanje majčinog mleka koje će mladoj majci pomoći da bebu ostavlja sa bakama da bi se povremeno mogla posvetiti sebi. Postoji li bolji poklon?

Jastuče za dojenje

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jastuče za dojenje je obično broj jedan na listi želja većine dojilja jer dojenje olakšava, čini sjajnu podršku za leđa. Neka vam ovo bude prvi izbor. Sigurni smo da će se vaša dojilja zaista obradovati.

Posebna flaša za vodu

Žene nakon porođaja nebrojeno puta čuju savet da treba piti puno vode i ostati dobro hidriran ukoliko žele da imaju dovoljno mleka. Upravo iz tog razloga flaša za vodu napravljena od posebnog materijala koji čuva svežinu vode je pravi izbor za poklon. Kupite flašicu u omiljenoj boji vaše drugarice.

Nežna dekica

???????????????????????????????????????????????????????????

Zima nam je uveliko stigla i zato se pobrinite da dojilji bude toplo i udobno tokom dojenja. Kupite joj posebnu dekicu, laganu, mekanu, lepog dezena koja će je podsećati na vas svaki put kad je uzme u ruke. Ovo je sjajan poklon jer žena nakon poroda dobije zaista mnogo stvari za decu, sa likovima iz crtanih filmova i malo toga što je zaista namenjeno njoj. Neka ova dekica bude baš za nju.

Pumpica za izmuzanje mleka

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ako mama još uvek nema pumpicu za izmuzanje mleka onda je ovo zaista savršen poklon i ne treba da tražite dalje. I mali savet za kraj. Ove poklone treba da poklanjaju oni koji su sa dojiljom posebno bliski i koji tačno znaju šta joj je potrebno. Sigurno postoje i neke mlade majke koje bi volele poklon koji nema veze sa njihovom bebom i nedavnim porođajem i u tom slučaju treba da budete veoma oprezni da ne povredite njena osećanja.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar