Menu 

Svi mladi roditelji su veoma euforični kad je u pitanju prvi rođendan njihovog deteta, a u većini slučajeva se ispostavi da je to više proslava za roditelje nego za malog slavljenika koji uglavnom u čudu posmatra šta se oko njega dešava.

Ne pravite narodno veselje

Prvi rođendan iako veoma bitan trebalo bi da se proslavi u intimnom okruženju da bude ugodno i vama i vašem detetu. “Narodna veselja” koja su popularna na našim prostorima su uglavnom zabave za roditelje i rodbinu.

Prisustvo velikog broja dece na prvom rođendanu nije nephodno jer će se slavljenik u velikoj gužvi i nepoznatom okruženju neke igraonice samo uznemiriti i preplašiti. A to svakako ne želite. Čuvajte takve ideje za neke naredne rođendane kad dete malo poraste i shvati o čemu se tu zaista radi.

Prvi rođendan provedite u krugu najuže porodice neka se dete oseća ugodno u poznatom prostoru, kupite malu torticu, duvajte svećicu i stvorite lepe uspomene bez prevelike pompe i haosa.

Fotografišite se, napravite fotoalbum kao uspomenu, kupite novine na taj dan koje ćete čuvati.

Za poklon većina roditelja bira nešto praktično što njihovom detetu treba, ali pored toga kupite neku sitnicu, igračku koju ćete moći čuvati kao bebin prvi poklon.

Neka taj dan bude dan vašeg deteta i vas u punom smislu te reči.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar