Menu 

Etno turizam je u poslednje vreme zauzeo veoma visoko mesto na lestvici popularnih mesta za relaksaciju i odmor, a izbor je iz dana u dan sve veći. Mi vam danas predstavljamo etno selo Kotromanićevo.

Kraljevsko selo Kotromanićevo nalazi se na dvadesetom kilometru puta od Doboja prema Derventi u Republici Srpskoj, BiH. Izgrađeno je na obali reke Veličanke, koja je veoma bogata ribom što znači da je čista i gotovo nimalo zagađena.

Ovo etno selo je uklopljeno u netaknutu prirodu, napravljeno tako da izgleda kao da je tu od pamtiveka.

Kotromanićevo će vas na jedinstven način upoznati sa starom arhitekturom bosanskih kraljeva. Bilo da želite tamo provesti vikend ili samo na nekoliko sati uživati u ovom ambijentu, trenuci koje ćete provesti biće nezaboravni.

U sklopu kraljevskog sela Kotromanićevo nalaze se brvnare za prenoćište, restoran, dečija igraonica i mala pijaca na kojoj možete kupiti lokalne proizvode i suvenire.

Noćenje sa doručkom u Kotromanićevu košta 24,6 evra po osobi u trokrevetnoj sobi, dok će vas noćenje u dvokrevetnoj sobi, po osobi izaći oko 30 evra. Što i nije baš malo uzevši u obzir današnje uslove, ali vredi. OVDE pročitajte sve o etno selu Stanišić.

Pogledajte fotogaleriju:

This slideshow requires JavaScript.

Foto: kotromanicevo.com

Piši!
Širi dalje!

6 komentara
 1. Natalija Pavic via Facebook

  i ja bih takvu jednu,,

 2. Minja Djordjevic via Facebook

  Dali ima koja ovakva kuca na prodaju?

 3. Ruzica Seka Tadic via Facebook

  Jasam bila vise puta posto sam ja sa ti krajeva.obicem uvek svidamise priroda je majka mila.nista ljepse nema.ja kad idem u osjecane u maglaj u teslic u derventu na plehan u misince u socanicu ja obidem te krajeve volim etno selo 21 vijek pozd.

 4. Ranka Sesum-Marjanovic via Facebook

  Divno

 5. Mila Jovanovic via Facebook

  Tu blizu je i banja Vrucica, toplo je preporucujem.

 6. Dejan Trifunovic via Facebook

  Nista lepse priroda i cist vazduh

Napišite komentar

Zdravlje

Iako se tuširanje smatra obaveznim na dnevnoj bazi kao način održavanja higijene mnogi stručnjaci tvrde da za svaodnevnim tuširanjem nema potrebe. Osim ako se ne bavite nekim teškim fizičkim poslovima tokom kojih...