Menu 

Na radost svih dama, prošle godine je jedna od naših trenutno najpopularnijih autorki Žana Poliakov izdala novu knjigu pod nazivom “I am love”.

Žana kaže da je ovo hibrid knjiga sastavljena od kolumni koje je pisala za Elle magazine i uvodnika Sensa magazina, čija je dugogodišnja urednica bila.

U isto vreme ovo je nastavak njene sage o zbunjenosti koju smo u dahu čitale.

Ja sam ljubavOna tvrdi da je zbunjenost dobra polazna tačka, jer to znači da rastemo, razvijamo se, pronalazimo greške, upoznajemo sebe, a samim tim i druge ljude.

Ako ste mislili da je ovo samo još jedna knjiga o samopomoći, varate se. Ovo je autorkin način da svetu pisanjem kaže koliko ga voli. U ovoj knjizi kao i u prijašnjim naći ćete “savete” kako da kroz ružičaste naočare sagledate svet. Da naučite, kroz njene primere, u sivilu tražiti sitnice veselih boja. Na kraju, krajeva – kako sebe da učinite srećnom.

“Ne volim ni zakone ni pravila i ne volim da me oblikuje društvo. To nisam, onda, ja. Nije mi nepoznato da budem sama protiv svih, da se jedina ne slažem, i da jedina mislim drugačije. A, ovo vreme kad nas sve pritiska sa svih strana jeste vreme za junake, sad padaju maske i sad se vidi ko je kakav.”, kaže poznata spisateljica u svojoj novoj knjizi “I am love”.

Zana 2

Žana Poliakov je diplomirala na Akademiji Dramskih umetnosti, uređivala je magazin za srećniji život, velika je pobornica sajber sveta.

Ako dosad niste, potrudite se što pre da upoznate Žanu kroz njene knjige.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar