Menu 

Da biste na pravi način izgubili kilograme koji se kada se vratite na svoju normalnu ishranu neće vratiti veoma je važno da pronađete odgovarajući dijetalnii program. Evo na šta treba da obratite pažnju.

U poslednje vreme nas zaista zatrpavaju raznim dijetalnim programima koji obećavaju brz i lak gubitak kilograma, a pre nego poverujete, odmah ćemo vas razuveriti jer bez muke zaista nema nauke. Pre nego se odlučite za dijetu razmotrite da li odgovara vama i vašem životnom stilu. Evo kakva treba da bude idelana dijeta.

Da bude primerena vašem životnom stilu. Jedan dijetalni program nipošto ne može biti pogodan za sve ljude. Birajte one koji se mogu prilagoditi vama, vašem životnom stilu i navikama.

http://www.dreamstime.com/stock-photos-diet-woman-image4307933

Dolazi iz pouzdanih izvora. Birajte dijetu koju preporučuju pouzdani nutricionisti, lekari i fitnes stručnjaci i za koju postoje zdravstveni dokazi da je delotvorna i da neće naškoditi vašem zdravlju.

Važno je da je dugotrajna. Dijete koje za kratko vreme obećavaju gubitak puno kilograma odmah preskočite jer mogu biti veoma iscrpljujuće, a kilogrami će se brzo vratiti. Ako ste odlučni da smršate, birajte dijetu koja zahteva dugotrajnu posvećenost.

Birajte dijete koje preporučuju dovoljan unos kalorija. Sve dijete koje preporučuju unos manje od 1200 kalorija tokom dana trebalo bi da nadgleda lekar i zato pazite šta radite.

Dijete koje ne zahtevaju korištenje posebnih proizvoda. One programe mršavljenja koji zahtevaju korištenje posebnih napitaka, čajeva ili tableta ne bi trebalo da uzimate u obzir.

Ne verujte obećanjima da ćete izgubiti salo samo na kritičnim mestima jer je to apsolutno nemoguće. Ako vas uveravaju da ćete skinuti naslage samo na stomaku, zadnjici, ili butinama, slobodno možemo reći da vas lažu.

Na samom kraju da zaključimo, uključite se u dijetalni program koji će vam garantovati da se kilogrami neće vratiti, da ćete bez problema moći održavati telesnu težinu i one programe čija je statistika javna i u čiju korist govore brojke.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar