Menu 

Napokon ste se odlučili za dijetu, ali čini vam se da se ceo svet urotio da vas sabotira? Reklame za slatke proizvode i nova sezona omiljene serije uz koju naprosto morate nešto grickati. LifePress magazin vam donosi neočakivane stvari koji će vam pomoći kad je u pitanju skidanje kilograma.

TV, iako nam sedenje ispred TV-a ne donosi nikakvo dobro, emisije koje prikazuju ljude koji su izgubili mnogo kilograma mogu vas podstaći da vi učinite isto. Pronađite DVD-ove ovakvih emisija koji vas uče kako da živite zdravije i izgubite kilograme.

U dijetama nam mogu pomoći i „pametni telefoni“. Kako? Putem aplikacija. Na tržištu ima nebrojeno mnogo aplikacija za mršavljenje koje vam omogućavaju brojanje kalorija, a pojedine nude zdrave recepte i fitnes vežbe. Najbolje aplikacije pronađite u članku “3 najbolje aplikacije koje će vam pomoći da smršate”.

Osoba koja će vam najviše pomoći da se odlučite za pravu dijetu, koja će  vam davati dobre savete i pravilno vas usmeravati jeste vaš porodični lekar i pre nego krenete na bilo kakvu dijetu obavezno se posavetujte s njim. Ako imate dobar odnos sa vašim lekarom on vam može biti glavni motivator.

skidanje kilograma

[/one_fourth_last] By: Emery Way

Ono što vam svakako može biti dodatna motivacija u skidanju kilograma jeste podrška porodice i prijatelja. Razgovarajte s njima i recite im da nije jednostavno pridržavati se dijete ukoliko oni prave bogate kalorične večere, naraučuju pice i kolače.

Vaš kućni ljubimac takođe vam može biti od velike koristi kad je u pitanju mršavljenje i to na veoma jednostavan način, držaće vas aktivnim. Trčite s njim, igrajte se, hvatajte frzbi. Vežbanje sa ljubimcem je puno zabavnije.

Nikako nemojte kretati na trčanje ili teretanu bez omiljene plejliste na vašem telefonu ili „ajpodu“. Muzika može biti veoma efektan motivacioni alat, koji ća vas držati u pokretu puno duže. Ili, jednostavno stavite slušalice na uši i plešite po kući i na taj način ćete pored pravilne ishrane sagorevati kalorije.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar