Menu 

Treba vam poseban motiv i inspiracija da odete u teretanu i odradite taj mrski trening? Donosimo vam nekoliko veoma korisnih saveta koji će vas zaista motivisati i podstaći vas na vežbanje.

Krenimo redom…

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-sport-bag-image11371845

Vežbajte čim ustanete. Neka vam torba sa opremom za vežbanje stoji pored kreveta tako da je ugledate čim otvorite oči. Odmah krenite na vežbanje pre nego vam se mozak u potpunosti razbudi i počne da negoduje. Uhvatite sami sebe na prepad.

Izađite na svež vazduh. Ako niste ljubitelj teretane ili grupnih vežbanja onda šetajte. Obezbedite sebi najmanje 15 minuta šetnje dnevno. Šetanje će vas povezati sa prirodom i popraviće vam raspoloženje.

Kratke vežbe. Nađite vremena u pauzi za ručak da napravite brzu šetnju, najbolje po stepenicama, koja će vam podići nivo energije za tili čas.

Probajte povlačenje konopaca. Odmah po buđenju radite vežbu povlačenja konopaca sat vremena. Za to vreme slušajte muziku i dobro raspoloženje i energija tokom dana biće zargarantovani.

http://www.dreamstime.com/stock-photo-woman-using-rowing-machine-young-gym-image36018960

Postavite si cilj. Nosite pedometar i pokušajte napraviti 10 hiljada koraka u toku dana. Nije lako kao što vam se možda čini, ali ako se potrudite sigurno ćete uspeti.

Pronađite nešto što ćete voleti. Veoma je važno da pronađete vežbe koje će vas na neki način zarobiti, u kojima ćete uživati i bez kojih nećete moći zamisliti nedelju. Neki vole trčanje na traci, neki vole vožnju biciklom, a neki vole planinarenje. Vi pronađite svoju strast.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-woman-dog-breed-labrador-jumping-beach-background-sea-image42438778

Zabavite se. Neka vaša svakodnevna fitnes rutina bude zabavni deo vašeg radnog dana. Umesto da odete na kafu sa drugaricama zajedno vežbajte, igrajte se sa klincima ili sa psom.

Neka vam uvek bude udobno. Kad ste kod kuće uvek nosite udobnu garderobu kao što su trenerke, helanke i pamučne majice tako da u svako doba dana možete lagano da se istegnete ili odradite nekoliko setova omiljenih vežbi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar