Menu 

Kupatilo je u većini naših domova, na žalost, tako zapostavljeno. To je jedna od naših oaza mira i treba joj malo novih detalja, osveženje. Pogledajte ideje.

Sigurni smo da ćete u ovim idejama pronaći nešto za sebe, što će biti idealno za novo ruho vašeg kupatila.

Sa nekoliko pletenih košara možete uneti još malo organizacije i uštedeti na prostoru. Okrugle pletene košare zakačite na zid i u njima držite urolane peškire.

Stara drvena kutija ili čak stara ladica može poslužiti kao vrlo zanimljiv detalj, odnosno polica u kupatilu. Preporučujemo da je dekupažirate (o dekupažiranju smo pisali OVDE) i da na njoj držite peškire, kremice, kutijice, toalet papir, pa i jednu malu vazu sa cvećem.

Kuglice vate i štapiće za uši možete držati u malo drugačijim posudicama. Recimo, manje saksije očistite i prefarbajte ili oblepite ukrasnim papirom (koji se uklapa sa ostatkom enterijera u kupatilu) i u njima držite sve te sitnice. To mogu biti i šnalice, turpije, makazice – sitne stvari, koje lako gubite. A, tanjirić od saksije može poslužiti za držanje sapuna.

Ako se vaši ukućani stalno bune kako toalet papir magično nestaje i nikada nije tu kada im zatreba, napravite jedno zanimljivo drvo (pogledajte galeriju). Možete ga izraditi od šperploče ili sličnog materijala (ofarbati u zeleno ili smeđe) i staviti u kupatilo kraj WC šolje. Naravno, grane ćete mu nakititi sa rolnama toalet papira.

Kako vam se dopadaju ideje? Da li ćete ih isprobati?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar