Menu 

U moru raznih korisnih i manje korisnih spravica, svoje mesto pronašli su i gedžeti za bebe. Mi smo za vas pronašli one najneobičnije koji će vam, sigurni smo privući pažnju, a listu je sastavio sajt Mashable.

1. Mobilni ultrazvuk

gedžeti za bebe

Izvor: http://www.mobisante.com/

Ako u svakom trenutku želite “videti” svoju bebu dok je u stomaku to ćete moći preko ovog mobilnog ultrazvuka za tablete i smartfone.

2. Kickbee

kikbi

Izvor: http://kickbee.net/

Ova spravice, verovali ili ne omogućava da očevi koji ne mogu biti stalno pored svoje nežnije polovine za vreme trudnoće “osete” svaki put kad se beba u stomaku mrda. Mama ovu spravu stavi oko stomaka i kad se beba mrda ona automatski obaveštava tatu preko socijalnih mreže o svakom pokretu.

3. Džakuzi za bebe

kada

Izvor:http://www.ondaluxybubbles.it

Preterivanje ili ne, neko se dosetio da izmisli džakuzi za bebe, jer zašto bi se bebe kupale u plastičnim kadicama.

4. Pametna kolevka 

kolijevka

Izvor: mashable.com

Za ovu kolevku tvrde da je epohalno otkriće. Ona se ljulja, pretvara u sto za presvalačenje, ima sistem za rashlađivanje i grejanje, svetla, monitore… Ne nije reč o svemirskom brodu već o kolevci za bebu, koja košta kao svemirski brod.

5. Aparat za mleko

aparata

Izvor:http://www.nestle.com/

Pošto imamo aparate za kafu, Nestle je izumio i aparate za pravljenje zamenskog mleka za bebe, koji radi na istom principu, a uštedeće vam mnogo mućkanja flašica.

6. Aparat za analizu plača

aparat32

Izvor:http://www.amazon.com

Ako ne možete da dokučite da li je beba gladna, mokra ili pospana ovaj aparat će vam pomoći da otkrijete, tako barem tvrde proizviđači istog.

7. Bodi koji očitava bebina osećanja

bodi

Izvor: http://gizmodo.com

Ako niste sigurni šta tačno oseća vaša beba, obucite joj ovaj bodi sa senzorima koji će vam pomoći da bolje razumete bebina osećanja.

8. iNoša

no[a

Izvor: http://www.ctadigital.com

Posebno objašnjenje za ovaj gedžet nije potrebno. Slika govori hiljadu reči.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar