Menu 

U reklamama i reklamnim kampanjama poznatih modnih brendova kakav je zasigurno Dolce & Gabanna smo kao glavne likove obično navikli gledati poznate face iz sveta šoubiznisa, prelepe, zgodne i mršave manekenke. Za svoju poslednju kampanju ovaj poznati modni dvojac je angažovao nešto drugačije modele.

Za svoju kolekciju proleće/leto 2015 Dolce & Gabanna su se odlučili angažovati dame, pripadnice zlatnog doba ili bakice koje će vam zsigurno svojom energijom izamamiti osmeh na lice.

Starenje je proces koji niko ne voli i niko nije previše uzbuđen zbog njega, ali je isto tako neizbežan. Stariji ljudi su poprilično zanemarani u društvu i upravo iz tog tazloga nas posebno veseli što je jedna poznata modna kuća kroz svoju kolekciju odlučila da slavi sve one čije je vreme, uslovno rečeno, prošlo, kojima su bore ostavile duboki trag na licu, ali sa istog ne skidaju osmeh.

U reklami za D&G kolekciju će se pojaviti tri bakice umesto dugonogih mršavih lepotica koje nam obično nabijaju komplekse. Ispod fotografije sa snimanja, objavljenoj na zvaničnoj D&G Facebook stranici vide se tri italijanske bakice kako doterane sede na klupi i veselo čavrljaju, a ispod piše: „Smeh žene bilo koje starosne dobi je sinonim za istinsku lepotu“.

gabana

Ovom kampanjom se želi odati počast svim stvarnim ženama, želi se skrenuti pažnja na prirodnu lepotu, neokaljanu, koja ne uključuje fejsliftinge i tretmane botoksom, želi se skrenuti pažnja na činjenicu da je i starost lepa na svoj način. Mi kažemo, bilo je i vreme!

Mnoge kozmetičke i modne kompanije širom sveta žele promovisati večnu mladost što je nedostižni san i zato je možda vreme da se promoviše lepa i dostojanstvena starost. Dolce & Gabanna su napravili prvi korak, možda je vreme da ih i ostali slede. Ove tri bakice uživaju u životu, njihovo lice je puno bora, kosa im je seda, lepe su i potrebno nam je više ovakvih kampanja.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Imate li problema sa bolovima u zglobovima koji su povezani sa osteoartritisom? Onda će vam saznanje da ih možete odagnati jednostavnim šetnjama verovatno izamamiti osmeh na lice. Piši! Širi dalje!