Menu 

Protiv bora se možemo boriti, možemo ih ublažiti, ali i učiniti manje vidljivim, upadljivim, sa par trikova. Saznajte kojim.

Pravilnom negom možete ublažiti bore, kao i sa nekoliko dobrih maski za lice (OVDE potražite recepte). Uz to, dobro bi bilo i da primenite ovih par saveta.

Negujte svoj osmeh. Žuti i nenegovani zubi mogu vam dodati godine. Da bi ste skrenuli pažnju sa bora na licu posvetite se izbelivanju zuba. (OVDE smo pisali kako da na prirodan način izbelite zube). Uložite u svoj osmeh, posetite zubara, posavetujte se sa njim.bore3

Nova frizura je obavezna. Uz pomoć pravog frizera možete da izgledate i 10 godina mlađe. Promenite boju, prebacite se na paž, dodajte šiške, svetlije pramenove i niko neće gledati da li imate bore. Obavezno porazgovarajte sa svojim frizerom. Pogledajte kako to rade Helen Miren, Šeron Stoun, Šeron Ozborn, …bore1

Kao i frizura, obrve mogu da vas učine mlađima i da sakriju bore. Efekat može biti takav da ostavljate utisak kao da ste podmladili lice face liftingom. Pronađite dobar salon, gde vam profesionalci mogu popraviti obrve u skladu sa vašim licem. Takav tretman zaista nije skup, a može učiniti čuda, posebno kada su podmlađivanje i bore u pitanju. Kupite dobru pincetu da bi ste negovali i održavali novi oblik obrva.

Bore nećete sakriti sa teškim puderima. Hidratantna krema u boji je mnogo bolji izbor. CC kreme (nove kreme na tržištu, naslednice BB krema) se preporučuju ženama u godinama. One imaju sva svojstva dobrih krema za negu protiv bora, ali dovoljno pudera da prekrijete nepravilnosti.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar