Menu 

Protiv bora se možemo boriti, možemo ih ublažiti, ali i učiniti manje vidljivim, upadljivim, sa par trikova. Saznajte kojim.

Pravilnom negom možete ublažiti bore, kao i sa nekoliko dobrih maski za lice (OVDE potražite recepte). Uz to, dobro bi bilo i da primenite ovih par saveta.

Negujte svoj osmeh. Žuti i nenegovani zubi mogu vam dodati godine. Da bi ste skrenuli pažnju sa bora na licu posvetite se izbelivanju zuba. (OVDE smo pisali kako da na prirodan način izbelite zube). Uložite u svoj osmeh, posetite zubara, posavetujte se sa njim.bore3

Nova frizura je obavezna. Uz pomoć pravog frizera možete da izgledate i 10 godina mlađe. Promenite boju, prebacite se na paž, dodajte šiške, svetlije pramenove i niko neće gledati da li imate bore. Obavezno porazgovarajte sa svojim frizerom. Pogledajte kako to rade Helen Miren, Šeron Stoun, Šeron Ozborn, …bore1

Kao i frizura, obrve mogu da vas učine mlađima i da sakriju bore. Efekat može biti takav da ostavljate utisak kao da ste podmladili lice face liftingom. Pronađite dobar salon, gde vam profesionalci mogu popraviti obrve u skladu sa vašim licem. Takav tretman zaista nije skup, a može učiniti čuda, posebno kada su podmlađivanje i bore u pitanju. Kupite dobru pincetu da bi ste negovali i održavali novi oblik obrva.

Bore nećete sakriti sa teškim puderima. Hidratantna krema u boji je mnogo bolji izbor. CC kreme (nove kreme na tržištu, naslednice BB krema) se preporučuju ženama u godinama. One imaju sva svojstva dobrih krema za negu protiv bora, ali dovoljno pudera da prekrijete nepravilnosti.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Saznajte

video

Jeste li ikad čuli za izreku “ko žurio, nogu slomio”? Nešto slično ovome desilo se dečaku koji je žurio da stigne autobus. Piši! Širi dalje!