Menu 

Miteseri su omraženi među svim pripadnicama lepšeg pola. Kao i protiv celulita sa njima se vodi večita borba. Saznajte kako da ih konačno pobedite.

Donosimo vam nekoliko potpuno prirodnih i proverenih recepata da se rešite ovih crnih tačkica i da vaše pravo lice dođe do izražaja.

Napravite smesu od kukuruznog brašna i belanca i nanesite na lice. Ostavite pola sata da se osuši. Nakon toga, ruke pokvasite mlakom vodom i lagano masirajte lice ispirući smesu, ali i nečistoće. Budite uporni, rezultati će biti vidljivi nakon nekog vremena.

Dobar borac protiv mitesera je smesa soka od limuna i ružine vodice. Jednake količine obe tečnosti sastavite i nanesite na lice i ostavite pola sata. Nakon toga se umijte. Ponavljajte ovo 15 dana i primetićete da su se crvenilo, miteseri i ožiljci smanjili.

Kao piling protiv mitesera može vam poslužiti smesa limunovog soka i cimeta. Razlika će se primetiti ako budete radili redovan piling ovom smesom 15 dana svako jutro.

Kako je zeleni čaj prirodni antioksidans, može poslužiti i protiv mitesera. Vrećice sa zelenim čajem pokvašene toplom vodom nanosite na lice i lagano masirajte.

Masku možete napraviti i na sledeći način: pretvorite jedan aspirin u prah, pomešajte sa svežim sokom pomorandže ili limuna, 1 kašikom sode bikarbone, 1 kašikom šećera, 1 kašikom meda i malo oraščića i cimeta. Kružnim pokretima umasirajte ovu smesu sa toplom vodom na lice. Ostavite maksimalno 20 minuta i saperite. Ponavljajte više puta u toku meseca. (Više o trikovima za lepotu sa sodom bikarbonom pročitajte ovde)

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar