Menu 

Miteseri su omraženi među svim pripadnicama lepšeg pola. Kao i protiv celulita sa njima se vodi večita borba. Saznajte kako da ih konačno pobedite.

Donosimo vam nekoliko potpuno prirodnih i proverenih recepata da se rešite ovih crnih tačkica i da vaše pravo lice dođe do izražaja.

Napravite smesu od kukuruznog brašna i belanca i nanesite na lice. Ostavite pola sata da se osuši. Nakon toga, ruke pokvasite mlakom vodom i lagano masirajte lice ispirući smesu, ali i nečistoće. Budite uporni, rezultati će biti vidljivi nakon nekog vremena.

Dobar borac protiv mitesera je smesa soka od limuna i ružine vodice. Jednake količine obe tečnosti sastavite i nanesite na lice i ostavite pola sata. Nakon toga se umijte. Ponavljajte ovo 15 dana i primetićete da su se crvenilo, miteseri i ožiljci smanjili.

Kao piling protiv mitesera može vam poslužiti smesa limunovog soka i cimeta. Razlika će se primetiti ako budete radili redovan piling ovom smesom 15 dana svako jutro.

Kako je zeleni čaj prirodni antioksidans, može poslužiti i protiv mitesera. Vrećice sa zelenim čajem pokvašene toplom vodom nanosite na lice i lagano masirajte.

Masku možete napraviti i na sledeći način: pretvorite jedan aspirin u prah, pomešajte sa svežim sokom pomorandže ili limuna, 1 kašikom sode bikarbone, 1 kašikom šećera, 1 kašikom meda i malo oraščića i cimeta. Kružnim pokretima umasirajte ovu smesu sa toplom vodom na lice. Ostavite maksimalno 20 minuta i saperite. Ponavljajte više puta u toku meseca. (Više o trikovima za lepotu sa sodom bikarbonom pročitajte ovde)

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Saznajte

Kad ste poslednji put svojoj voljenoj osobi priredili neko romantično iznenađenje? Zima je pravo vreme za romantiku i iskoristite to. Piši! Širi dalje!