Menu 

Još se dvoumite oko toga kako da se spremite za proslavu Nove godine? Pomoćićemo vam barem sa ukrašavanjem noktiju. Izaberite svoj konfeti manikir.

Ako se još niste odlučili kakav želite izgled i šminku ideje pronađite u našim tekstovima: Šta vam treba za novogodišnje veče i šta poneti u torbici, Odevne kombinacije za Novu godinu i Božić, , .

A što se tiče manikira  – ovi predlozi će vas oboriti sa nogu. Pronašli smo ih na sajtu Brit+Co, a ideje i fotografije postavila je korisnica pod imanom Kate Puhala.

Pronađite 3 različita konfeti paketića – šarene, zlatne i u obliku zvezdica. Treba vam i: bezbojni lak za nokte, pinceta i još dva laka – boja po izboru.

Šarenilo

konfeti nokti 2

Ovaj nail art inspirsan je disko kuglama. Blještav je i pun boja. Idealan za novogodišnje slavlje ili veseli party. Nanesite prvo bezbojni lak na jedan nokat i odmah redajte šareni konfeti – prstima i pincetom. Radite jedan po jedan nokat. Kada sve završite sačekajte da se osuši, pa pređite nadlakom da sve učvrstite.

Zvezdice

konfeti nokti 3

Tako jednostavno, a tako svečano. Nalakirajte nokte baznim lakom, pa kada se osuše nanesite dva sloja laka u boji koju ste odabraili. Pre nego se osuši na svaki nokat stavite po dve zvezdice. Sve učvrstite bezbojnim lakom.

Zlatni dodir

konfeti nokti 4

Ovaj manikir je odličan za svečanije prilike, uz malo otmenije haljine. Posle nanošenja baznog laka i dva sloja crnog laka na koren, početak nokta stavite po jedan zlatni okrugli konfeti. Kada se osuši pređite bezbojnim lakom.

I? Koji ćete nail art izabrati?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar