Menu 

Da li ste se ikada zapitali za šta sve možete upotrebiti odstranjivač laka za nokte? Iako zvuči neverovatno, on možete biti vrlo korisna stvarčica za jedno domaćinstvo.

Mrlje od tinte lako se skidaju sa odstranjivačem laka za nokte. Ukoliko je vaš mališan šarao po zidovima ili vam je tinta iscurila na košulju ili u torbici, ne brinite. Na mrlju je potrebno naneti samo malo odstranjivača i protrljati.

odstranjivac2Belu tastaruru nije lako očistiti. Tako se brzo umasti i uprlja, a mrvice se zavlače između tipki. Umočite štapić za uši u odstranjivač laka za nokte i sa tim čistite tastaturu. Nakon toga sve prečistite suvom krpom. Pazite, ipak, da ne preterate sa odstranjivačem. Da se tečnost ne bi uvukla u tastaturu.

Super lepak je korisna stvar, ali kako smo svi pomalo nespretni sa njim uvek završimo sa lepljivim prstima. Taj lepak je vrlo teško očistiti. Stvar može olakšati odstranjivač laka za nokte u koji je potrebno umočiti prste, koji su zahvaćeni lepkom, na par minuta.

Stiker proizvođača, koji se obično nalazi na novom prozoru ili bilo kakve ostatke lepila (od samolepljivih traka) na staklu možete ukloniti odstranjivačem laka za nokte. Samo na njih nanesite odstranjivač, ili malo acetona, protrljajte krpicom i brzo ćete ih ukloniti. Na isti način možete ukloniti farbu ili kreč sa stakla ili prstiju.

odstranjivac3Aceton možete upotrebiti i da skinete prljavštinu, koja se upila u bele đonove ili bele gumene delove vaših patika ili japanki. Namočite vatu acetonom ili odstranjivačem i obrišite zaprljane delove.

Aceton mrze i pijavice. Ako se neka zakači na vas, možete je se brzo rešiti ukoliko ste jedna od onih “Sport Billy” devojaka, koja uvek ima u torbi i odstranjivač laka za nokte. Polijte malo acetona preko pijavice i ona će odmah spasti.

Da li vi znate još neke trikove sa ovim proizvodom? Da li ste ga upotrebljavali za čišćenje?

KLIKNITE i pročitajte kako da jednostavno napravite ombre nokte.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar