Menu 

Znate one dugačke, tanke spužve sa rupom u sredini koje se uglavnom koriste u bazenima, za sigurnost dece, ali i odrasih? Donosimo vam nekoliko korisnih načina kako da ih iskoristite i tokom zimske sezone.

Ove dugačke spužve mogu zaista biti veoma korisne u kući, a mi vam donosimo nekoliko veoma interesantnih ideja kako da ih upotrebite.

Za sigurnost dece u šoping kolicima

Ako mislite da vaša beba može da se povredi kad sedi u kolicima za kupovinu to ćete jednostavno rešiti ovom dugačkom spužvom. Sve što treba da uradite jeste da presečete spužvu uzdužno samo sa jedne strane i stavite je na kolica tačno ipred mesta gde vaša beba sedi. Na taj način ne treba da se plašite da će beba udariti glavicom u rub kolica.

http://www.dreamstime.com/stock-image-coloured-foam-pool-noodles-abstract-background-stacked-colored-as-used-beach-image43187041

Za sigurnost u krevetu

Da li vaša deca često padaju sa kreveta? Da li vas po noći budi prvo tup udarac, a zatim i plač? Da bi dete ostalo u krevetu tokom cele noći, ispod čaršafa uz ceo rub kreveta stavite ovu spužvu koja će predstavljati graničnik.

Držač za čizme

Da se vaše čizme ne bi savijale i na taj način oštetile u njih jednostavno umetnite komad spužve koju ste ranije izmerili i izrezali. Isto tako spužvu možete obložiti tkaninom pa zatim staviti u čizme, da se ne savijaju.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-aqua-noodles-water-image15608916

Ne lupajte vratima

Svi oni koji u kući imaju malu decu znaju koliko ona mogu biti nepažljiva kad je u pitanju zatvaranje i lupanje vratima. Na vrata za koja mislite da predstavljaju opasnost za decu jednostavno stavite komad spužve koju ste presekli uzdužno sa jedne strane i prevukli preko ruba vrata. Na taj način, vrata neće uhvatiti male prstiće, ma koliko deca bila nepažljiva.

Članak
Naslov
Kako iskoristiti "spužvaste rezance"
Opis
Znate one dugačke, tanke spužve sa rupom u sredini koje se uglavnom koriste u bazenima, za sigurnost dece, ali i odrasih? Donosimo vam nekoliko korisnih načina kako da ih iskoristite i tokom zimske sezone.
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar