Menu 

Kutije za cipele ne moraju nužno završiti u kontejneru. Postoji mogo načina da ih upotrebite i to vrlo korisnih u domaćinstvu.

1. Ukras za zid

kutija za cipele 1

Ovo je odličan dodatak za dečiju sobu. Spojite poklopce kutija za cipele lepkom ili čak štipaljkama za veš (ili selotejpom). Obložite ih ukrasnim papirima, a na sredinu zalepite neku igračkicu. Obesite na zid. Slatko, zar ne?

Izvor: Pinterest

2. Zidna polica

kutija za cipele 2

Čvršću kutiju za cipele obložite ukrasnim papirom i našpricajte bojom u spreju da pokrijete natpise na kutiji. Ostavite da se osuši, pa uz pomoć čekića i eksera (ili vijka) pričvrstite na zid.

Izvor: Cremedelacraft

3. Spas za kablove i punjače

kutija za cipele 3kutija za cipele 4

Kutiju ofarbajte bojom u spreju ili oblepite ukrasnim papirom. Stavite produžni kabl sa par utičnica u kutiju, napravite odgovajuće otvore i “kutija protiv nereda” je spremna.

Izvori: Benditlikebecker i Pinterest

4. Za šnajderice

kutija za cipele 5

Na sličan način kao i sa kablovima pravite ovu kutiju za konce  i vrpce. Potrebno je izbušiti rupe i napraviti malu organizaciju unutar same kutije.

Izvor: Honestlywtf

5. Kutija za potrepštine

kutija za cipele 6

Uvek su nam potrebne praktične kutijice za alat i ostale potrepštine. Sledeći ova foto-uputstva možete napraviti baš jednu takvu kutiju.

Izvor: Pinterest

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar