Menu 

Uz sve napore ne uspeva vam da se rešite nereda i viška stvari u vašem domu. Pročitajte kakve vam savete nude oni koji se profesinalno bave sređivanjem tuđeg nereda.

Kuhinjski ormarići

Ako ste u manjku sa kuhinjskim ormarićima koji su pretrpani, gde god imate viška mesta stavite otvorene police koju se veoma praktične. Zid na kojima police stoje možete prekriti površinom po kojoj možete pisati kredom (školska tabla) da biste ujedno dobili i jeftinu dekoraciju. Tako ćete smanjiti nered.

nered

Nered u ladicama

Nabavite pregrade za vaše ladice, bilo da se radi o kuhinjskim ili ladicama radnog stola. Umesto da sve strpate na jednu hrpu, rasporedite stvari u pregrade.

Nered u komodi

Ne kupujte komode sa preterano dubokim policama/ladicama. U njima se stvara nered. Obratite pažnju da vam na jednu policu stane samo jedan red garderobe, posteljine ili peškira, pravićete manji nered jer nećete morati da „prokopavate“ put da biste došli do čistog čaršafa. (PROČITAJTE i kako da se rešite krša i starih stvari)

Leto i zima

Stvari koje su vam potrebne sezonski, kape, rukavice, šalovi – zimi i maske, mišići, kreme za sunčanje – leti držite na jednom mestu pored izlaznih vrata. Za to vam može poslužiti i neka stara kranta, uopšte nije bitno, samo nek je sve na jednom mestu.

nered

Vatra

Sveće, upaljači, šibice, baterije su one stvari koje nekim čudom nestaju kad god su nam potrebne, zato odvojite jednu malu ladicu ili kutijicu samo za ove stvari koje nam možda i ne trebaju tako često, ali svakako ih moramo imati u kući.

Mobilna kancelarija

Ako ste ograničeni sa prostorom, a treba vam kutak za rad, pribavite pokretnu policu za svu papirologiju i alat koji će vam biti potrebni za rad.  Lako i jednostavno ćete  moći da se pomerate po kući, pa malo radite u kuhinji, malo u dnevnom boravku, a kad je lepo vreme i na balkonu, zašto da ne.

Majice

Majice kratkih ili dugih rukava možete složiti u ladice, ali da ih ne slažete na klasičan na čin nego da ih zarolate, tako će vam biti preglednije i uštedećete prostor i ne brinite neće se pogužvati.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar