Menu 

Imate mnoštvo stvari kojima je jedina funkcija da kupe prašinu? Pogledajte sjajne ideje kako da od sitnica i uspomena koje biste možda bacili napravite fenomenalnu dekoraciju u vašem domu.

Divne ideje smo pronašli na Diply blogu i sigurni smo da ćete pronaći bar nešto za sebe. Pogledajte fotografije i uživajte.

Stari bakini koferi

Obrišite ih od prašine, po potrebi preferbajte, naslažite jedan na drugi i napravite postolje za stonu lampu.

stari koferi

Ukrasni tanjiri

Svi mi imamo mnoštvo starih rasparenih tanjira koji samo kupe prašinu. Za čas posla ih možete pretvoriti u fenomenalnu dekoraciju na trpezarijskom zidu. Jednostavno ih povešajte po zidovima kao male sličice.

dekor

Tapeta od starih fotografija

Ova ideja je naš apsolutni favorit. Pretvorite stare fotografije u fenomenalnu tapetu kojom ćete obložiti samo jedan zid spavaće sobe ili dnevnog boravka.

dekor3

Uokvirene kese

Ako obožavate modu, pratite trendove i puno kupujete, sigurno imate i mnoštvo vrećica iz raznih butike koje ne želite bacati. Da biste ih sačuvali, odaberite one vama najdraže, uokvirite ih i stavite na zidove.

dekor4

Marame kao zavesa

AKo ste imali fazu kada ste stalno nosili marame kao modni detalj koja vas je vremenom prošla, skupite sve stare marame i pretvorite ih u nesvakidašnju zavesu.

marame kao zavesa

Remek delo od starih igračaka

Vaše dete je bilo zaluđeno autićima i ima zavidnu kolekciju koja sad samo kupi prašinu? Skupite sve stare autiće i od njih napravite pravo umetničko delo.

dekor5

Zid obložen čepovima

Pasionirani ste pivopija i godinama skupljate čepove piva sa kojima ne znate šta da radite? Njima obložite zid u kuhiji umesto pločicama. Kako vam se čini?

čepovi od piva

Skulptura od ogrlica

Od starih vintage ogrlica napravite neobičan ukras. Jednostavno pronađite zanimljivu granu, prelakirajte je zakačite na zid, pa na nju povešajte ogrlice.

ogrlice

Magneti od starih lakova

Ako stalno kupujete lakove za nokte koje ne stižete potrošiti pretvorite ih u magnete za frižider. Jednostavniu kupite magnetiće, zalepite na flašice i to je to.

lakovi

Stari fotoaparati

Evo šta možete uraditi ako ste zaljubljenik u fotografiju i godinama skupljate i menjate fotoaparate.

fotici

Koja se vama ideja najviše sviđa?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar