Menu 

Ako ste ljubitelji knjiga i potrebni su vam obeleživači stranica ili pamtila, mi vam donosimo dva više nego jednostavna načina kako da napravite pamtilo u obliku srca i lisce.

Pamtilo za knjige je uvek divan poklon za nekoga ko voli da čita. Retko nam padne na pamet da ih kupimo, a uvek su nam potrebni. Mi vam danas donosimo dva načina kako da napravite pamtilo.

Pamtilo u obliku srca

pamtilo

Ovo pamtilo je u stvari origami. Pored toga što je šarmantno i jednostavno za napraviti, sigurni smo da će ceo proces imati umirujuće dejstvo pa ćete ih napraviti za celu porodicu i prijatelje. Ideju smo pronašli na Bloomize blogu.

Detaljan način kako da napravite pamtilo u obliku srca pogledajte na fotografiji.

origami

Nakon što ste završili i korak 15, papirić jednostavno nazad savijte prema nacrtanim isprekidanim linijama i to je to.

Lisica-pamtilo

lisica

Drugu ideju pronašli smo na Loonies blogu. Da biste dobili ovo interesantno pamtilo sve što treba da uradite jeste da odete na Lonnies sajt odabereta željeno pamtilo, skinete na računar šablone, odštampate ih, zalepite na malo tanji karton i uz pomoć skalpela napravite prorez za usta (kao na slici). I to je sve. Brzo i jednostavno.

lisica2

Ako baš želite da uradite sve sami, nacrtajte lisicu po uzorku, izrežite i napravite svoje lisica- pamtilo.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Domaća supa protiv prehlade, med protiv kašlja, šećer protiv štucanja… Je li i vama baka savetovala slične mere opreza? Piši! Širi dalje!