Menu 

Leto sa sobom donosi i uživanje na verandi i terasi. Iskoristite ove dane najbolje. Donosimo vam ideje sa kojima ćete oduševiti svoje ukućane, ali i goste.

Na žalost, tako malo pažnje posvećujemo verandama, a one su, pored dvorišta, prvo što vide naši gosti. Svako, naravno, želi da ostavi što bolji utisak. A sa smo malo vremena možete od verande ili predulaza (ma kako malen bio) napraviti pravi kutak dobrodošlice.

Ukoliko imate malu verandu, to ne znači da vam je dovoljan samo otirač. Ubacite malu klupu duž zida, a umesto stolića gajbicu (naravno, prefarbajte je i preuredite. Pročitajte i kako – Napravite stolić od gajbica). Umesto toga možete izabrati i dva mala stočića i visoki stolić. U ugao stavite veliku saksiju ili uski stalak sa svojim omiljenim cvećem. Inspiraciju za ostale detalje i sitnice možete pronaći u našoj galeriji.

Sa terasama imate više mogućnosti, jer su, obično, veće. U ovom slučaju, čak, možete birati stilove: retro, minimalistički, etno,… Naravno, neka budu u skladu sa dvorištem, ali i enterijerom doma. Obavezno ubacite udobne klupe sa jastucima ili viseće fotelje. Cveće, dokaracije, police, lampe i svećnjaci će dati dašak bajkovitosti.

(Saznajte kako da Uredite balkon u 5 koraka).

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar