Menu 

Imate li negde u kući okrugle plafonjere u obliku lopte koje vam više ne trebaju? Pretvorite ih u ukrasne svetleće kugle za vašu baštu.

Uz samo malo mašte, vašu baštu možete pretvoriti u mesto za opuštanje i priređivanje sjajnih zabava, a za zabave vam je potrebna, a šta drugo nego sjajna dekoracija. Na Theartofdoingstuff blogu došli su na sjajnu ideju kako da za male pare ukrasite vaše dvorište ili terasu.

lampe1

Sve što će vam biti potrebno za ovaj zabavni projekat jesu upravo plafonjere u obliku lopte i stare lampice za jelku. Ako pola lampica ne radi, nema veze, bitno je smo da ih nekoliko svetli. A i gde biste ih inače iskoristili?

lampe2

Pronađite savršeno mesto u vašem dvorištu ili terasi gde ćete postaviti vaše lapme. To može biti velika saksija sa cvećem ili zemlja. Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste da li vam je u blizini utičnica.

lampe3

Skupite lampice i stavite unutar plafonjere i postavite na željeno mesto, lampice uključite u struju, a kablove kamuflirajte cevećem i ostalim biljakama da budu što manje vidljivi.

I to je to, dekoracija za čas posla.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar