Menu 

Dragi tate, ako ovoga proleća ili leta za svoje klince želite uraditi nešto posebno mi vam donosimo nekoliko projekata koje bi mogli realizovati, a kojima će vaša deca naprosto biti oduševljena.

Svi mi pamtimo šta su to naši roditelji za nas radili da bi nam ulepšali detinjstvo, neko pamti ljuljašku koju je tata postavio na drvo, neko prvu praćku, ali jedno je sigurno ono što roditelji svojim rukama naprave svojoj deci nosi neku posebnu važnost.

Evo koji su to zabavni projekti kojima tate mogu obradovati svoju decu tokom toplijih dana.

Igralište u pesku

sand-bench-thing

Izvor:http://au.lifestyle.yahoo.com

Uz samo malo truda, materijala i planiranja vašim klincima možete napraviti pravi mali raj za igru, reč je o peščanom igralištu koje se može zatvoriti i pretvoriti u mesto za odmor, uživanje i sunčanje, cele porodice. Sigurni smo da će vaše dvorište biti zvezda u komšiluku ovog leta.

Kućica na drvetu

kućica

Izvor: kidsomania.com

Kućica na drvetu je ono što svako dete tajno priželjkuje, a mi smo za vas pronašli pojednostavljenu verziju za koju vam neće biti potrebno puno rada i materijala. Jednostavno i šarmantno i ne brinite deca će je obožavati.

Ljuljaška za odmor

ljuljaška

Izvor: Facebook.com

Od paleta, čvrstog konopca i udobnih jastučića možete napraviti i ovu divnu ljuljašku za dnevni odmor vas i vaše dece.

Twister na travi

tvister

Izvor: bobvila.com

Preselite omiljenu dečiju igru twister napolje i to tako što ćete na vašem zelenom travnjaku nacrtati šarene krugove baš kao na twisteru.

Drvena kućica u obliku košnice

kosnica

Izvor: handmadecharlotte.com

Ako ste malo vičnije kad su u pitanju rukotvorine napravite klincima nešto zaista posebno, kućicu u obliku košnice koja može biti mesto za skrivanje, ali penjalica. Svako dete bi bilo ponosno na svog tatu da mu napravi ovako nešto.

 

 

 

Piši!
Širi dalje!
3 komentara
  1. Vlasta Mandač Robal

    divno >(

  2. Vesna Mališ Djukanović

    super je

  3. Bakurski Jovanka

    super ideja

Napišite komentar