Menu 

U Indoneziji ga zovu sirsak, u Brazilu graviola dok je u Španiji guanabana, ovo voće neobičnog izgleda može biti revolucija kad je u pitanju lečenje kancerogenih obolenja.

Sirsak je voće nepravilnog oblika, plodovi su veliki, zelene kore prekrivenih malim šiljcima i belim mekanim mesom slatko – kiselog ukusa. U Indoneziji se veoma često koristi i to u obliku soka, a nedavno je otkriveno i da ima veoma snažno antikacerogeno dejstvo. Istraživanja su dokazala i potvrdila da ovo voće može biti od velike koristi kad je u pitanju lečenje pojedinih vrsta kancerogenih obolenja kao što su rak debelog creva, dojke, prostate, pluća i ostalih.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Rezultati istraživanja

Istraživnaja su pokazala da ovo voće, odnosno ekstrakt koji se pravi od drveta i samog ploda može biti od velike koristi i to na sledeće načine:

  • Napada rak veoma efikasno i na način koji ne izaziva jake mučnine, gubitak kose i kilograma.
  • Jača imuni sisitem i štiti od smrtonosnih infekcija.
  • Podiže nivo energije i poboljšava kvalitet života.

Rezultati nekoliko testova koji su sprovedeni u više od 20 laboratorija širom sveta su potvrdili da ekstrakt ovog voća isma sposobnost da :

  • Efikasno locira i uništi maligne ćelije kod 12 vrsta kancerogenih obolenja uključujući rak debelog creva, prostate, pluća i pankreasa.
  • Komponente drveta ovog voća su 10.000 puta snažnije u sprečavanju rasta raka od bilo kojeg leka koji se danas koristi u te svrhe.
  • Za razliku hemoterapije ekstrakt ovog voća uništava samo rak, ne oštećujući zdravo tkivo.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nutritivna vrednost sirsaka je na zaista zavidnom nivou što ni ne čudi obzirom na rezultate istraživanja koje smo već naveli. Ovo voće bogato je vitamnom C, kalcijumom, gvožđem, dijetalnim vlaknima uz veoma mali broj kalorija.

Pored antikancerogenog svojstva ovo voće ima antibakterijsko, antigljivično svojstvo i veoma je snažno sredstvo u borbi protiv parazita, snižava krvni pritisak, oslobađa od stresa, ublažava simptome depresije, leči srčana obolenja, astmu, probleme sa jetrom i raumatizmom.

Kako do sad nismo čuli za ovu fenomenalnu voćku?!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar