Menu 

Pored svih metoda za opuštanje i oslobađanje od stresa, ništa, ali baš ništa ne može goditi nakon dugog i iscrpljujućeg radnog dana kao topla kupka.

Evo nekoliko saveta kako da vašu kupku učinite magičnom.

 1. Epsom so

Očistite telo od toksina nakupljenih tokom dana. Epsom so je napravljena od magnezijum sulfata što vam pomaže da opustite um i deluje smirujuće. Veliki uzrok anksioznosti i nervoze jeste nedostatak megnezijuma u organizmu, a pošto je koža najveći organ topla kupka je savršen način da organizam upije magnezijum koji nam je potreban. Tekođe opušta mišiće i smiruje nervni sistem.

2. Esencijalna ulja

Nakon što ste dodali so dodajte nekoliko kapi esencijalnog ulja koji najviše volite. Arome savršene za kraj teškog dana su tamjan, lavanda ili žalfija.

3. Zapalite sveće

Po podu i po kadi (gde možete) poređajte male svećice, ugasite svetlo i uživajte. Blago osvetljenje deluje smirujuće i samo će pospešiti opuštanje.

4. Insens

Za potpuni ugođaj i da očistite sobu od negativne energije i da osetite nove, sveže i smirujuće vibracije upalite insens mirisne štapiće.  Uvek koristite prirodne, ručno smotane štapiće najbolje kvalitete.

Doživećete prosvetljenje i olakšanje, sedite u kad dok god vam je ugodno. Zatvorite oči i očistite misli. Ujutro ćete biti kao novi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar