Menu 

Nema potrebe da kupujete vrećice za vino. Možete ih napraviti sami u par poteza. Donosimo nekoliko ideja.

Od jutene vreće

vrecica za vino 1

Treba vam komad materijala od jutene vreće. Izrežite ga tako da napravite vrećicu u koju može stati flaša vina i ušijte iglom i koncem ili mašinom za šivenje. Beli uzorak napravite iscrtavajući belom bojom. Možete prvo nacrtati ukrase po želji drvenom olovkom, pa preko toga preći bojom i četkicom ili ostaviti bez ukrasa. Stavite flašu u vrećicu i zavežite konopcem na koji ste prikačili mini zovničiće ili novogodišnje ukrase.

Izvor: Mom4real

Rukav od košulje

vrecica za vino 2

Od ovog nema jednostavnije – vrećicu pravite od rukava košulje. Naravno, preporučuje se da upotrebite očuvanu ili novu košulju. Samo odsecite rukav i ušijte ga na dnu. Ukrasite ukrasnim manžetnama.

Izvor: Pinterest

Vrećica od filca

vrecica za vino 3

vrecica za vino 4

Od komad filca izrežite veću traku. Stavite vinsku flašu, pa je preklopite da premerite koliko će prostora zauzimati dno. Napravite kružni otvor na vrhu vrećice, ušijte stranice (ali ne do kraja, da bi boca mogla da stoji uspravno, a da se stranice ne rašiju). Ukrasite cvetićima po želji. (Foto detalje ćete pronaći na linku).

Izvor: Bystephanielyunn

Vrećica od džinsa

vrecica za vino 5

 

Odrežite nogavicu farmerica. Ušijte je i obradite da izgleda kao vrećica. Skinite sa hlača džep i prišijte ga na vrećicu. Stavite vino i sve zavežite ukrasnom trakicom. Baš jednostavno.

Izvor: Cathiefilian

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Konjuktivitis je bolest oka koja podrazumeva oticanje i crvenilo membrane koja obuhvata površinu oka, uključujući i očni kapak. Konjuktivitis je veoma česta pojava, nije opasna, ali je poprilično iritantna, a nestaje sama od sebe...